Fenerbahçe Kalamis Yat Limani Özellestirmesinde Son Teklif Verme Tarihi 21 Eylül'e Uzatildi

Fenerbahçe Kalamis Yat Limani'nin özellestirilmesine iliskin ihalede son teklif verme tarihi 21 Eylül'e ertelendi.

Özellestirme Idaresi Baskanligindan (ÖIB) yapilan açiklamada, Türkiye Denizcilik Isletmeleri AS'ye ait Fenerbahçe Kalamis Yat Limani'nin 40 yil süreyle "isletme hakkinin verilmesi" yöntemiyle özellestirilmesine iliskin ihalenin mart ayinda yayimlanan ilanlarla kamuoyuna duyuruldugu animsatildi.

Açiklamada, söz konusu ilanlarda 7 Temmuz Çarsamba olarak belirlenen son teklif verme tarihinin, 21 Eylül Sali günü saat 17.00'ye kadar uzatildigi bildirildi.

Ihale ilanina göre, ihale sartnamesi ve tanitim dokümani bedelinin 40 bin lira oldugu ihalede, geçici teminat tutari ise 30 milyon lira olarak tespit edildi.

Ihale, birden fazla teklif sahibinden kapali zarf içinde teklif almak ve görüsmeler yapmak suretiyle "pazarlik usulü" ile gerçeklestirilecek. Ihale, pazarlik görüsmesine devam edilen teklif sahiplerinin katilimiyla yapilacak açik artirmayla sonuçlandirilacak.

Ihaleye katilabilmek için ihale sartnamesi ile tanitim dokümaninin satin alinmasi ve ÖIB'nin internet sitesinden temin edilecek Gizlilik Taahhütnamesi'nin imzalanmasi gerekiyor.

Kaynak: AA