Egitim-Bir-Sen Lise Ögrencilerine Ödül Yagdirdi

2020-2021 Egitim-Ögretim yili Genç Memur-Sen öncülügünde gerçeklestirilen ’Bir Bilenle Bilge Nesil ’projesi kapsaminda, liseler arasi yapilan kompozisyon yarismalari sonuçlanarak dereceye giren ögrencilere ödülleri verildi.

Egitim-Bir-Sen Lise Ögrencilerine Ödül Yagdirdi
Egitim-Bir-Sen in düzenledigi ödül programina, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Hasan Sahin, Yakutiye Ilçe Milli Egitim Müdürü Cihan Kivanç, Aziziye Ilçe Milli Egitim Müdürü Nurullah Yavilioglu ve birçok davetli katildi.

Programda Konusan Memur-Sen Il Temsilcisi ve Egitim-Bir-Sen 2 nolu sube baskani Mustafa Karatas; okutulan dört kitap üzerine yazilan birçok kompozisyondan dereceye giren ögrencilere tesekkür ederek basladi.

Karatas, çorak topraklarin suya ihtiyaci gibi, insanlik âleminin çoraklastigi dünyamizda, insanligi yeniden ihya edecek ve ölü ruhlari yesertecek yagmur damlalari olarak niteledigi ögrencilere sadece ülkemizin degil dünya insanliginin ihtiyaci oldugunu ifade ederek, “Siz bu çoraklasmis insanligi ayaga kaldiracak beklenen su damlalarisiniz” dedi.

Programda Konusan Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter yardimcisi Hasan Sahin ise Belediye olarak egitim ve ögretime büyük önem verdiklerini, Milli Egitime bagli her okula gerek fiziki gerek egitim ve ögretim materyalleriyle büyük destek verdiklerini ifade etti.

Memur-Sen ailesi ve Egitim Bir-Sen öncülügünde Genç Memur-Sen e bu anlamli yarisma için ve program için tesekkür eden Sahin, Egitim-Bir-Senin faaliyetlerini takip ederek takdir ettiklerini, bu anlamda öncü isler yaparak örnek sendikacilik yaptigini dile getirerek, Memur-Sen ailesini basta Il temsilcisi Mustafa Karatas baskan olmak üzere, Genç Memur-Sen baskani Cenap Kalaycioglu ve Egitim Bir-Sen 2 nolu sube yönetimine tesekkür etti.

Konusmalardan sonra ödül törenine geçildi. Kompozisyon Yarismasinda birinci olanlara 1500 TL, ikinci olanlara 1000 TL ve üçüncü olanlara 750 TL ödül verildi.

Kaynak: İHA