Dogalgaz Borusunu Deldi, Hiçbir Sey Olmamis Gibi Aracina Binip Gitmek Istedi

Denizli’de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kapali isyerine daldi. Binaya ait dogalgaz hattinin koptugunu gören vatandaslar kaçarak uzaklasmaya çalisirken sürücünün araca binerek gitmeye çalistigi o anlar güvenlik kameralarina yansidi.

Dogalgaz Borusunu Deldi, Hiçbir Sey Olmamis Gibi Aracina Binip Gitmek Istedi
Olay, Pamukkale ilçesi Fatih Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 20 DS 426 plakali otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yapti. Önce binaya ait dogalgaz borusunu koptu, ardindan ise kapali olan isyerine daldi. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye polis ve dogalgaz onarim ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri yaptiklari incelemede araç sürücüsünün olay yerinden kaçtigini belirledi. Dogalgaz hattinin zarar görmesinden dolayi mahallede yasanan panik dikkatlerden kaçmadi.

Mahalleli kaçmaya çalisirken o araca binmeye çalisti

Bir isyerine ait güvenlik kamerasina saniye saniye yansiyan o anlarda kimligi tespit edilemeyen sürücü direksiyon hakimiyetini kaybediyor. Duvara çarpmamak için manevra yapan sürücü süratinde etkisiyle önce bir binaya ait dogalgaz hattina daha sonra ise kapali olan isyerine çarpti. O sirada yol kenarinda bekleyen bir vatandas ise ölümden adeta kil payi kurtulmasi dikkatlerden kaçmadi. Kazanin ardindan araçtan inen sürücü önce ayakkabilarini giydi. Daha sonra ise kazanin etkisiyle açilan kaputu kapatmaya çalisiyor. Dogalgaz hattinin zarar gördügünü gören vatandaslar kaçarak uzaklasmaya çalistigi anlarda ise sürücü kullanilamaz hale gelen araca binerek kaçmaya çalisti. Alkollü oldugu degerlendirilen sürücüyü arama çalismasi baslatildigi ögrenildi.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA