Degen, Projelerini Tamamlamak Istiyor

Türkiye Emekliler Dernegi Erzurum Sube Baskani Ahmet Degen, 3 Temmuz tarihinde yapilacak olan kongrede yeniden oldugunu açiklayarak, baslattiklari hizmetleri tamamlamayi hedeflediklerini söyledi.

Degen, Projelerini Tamamlamak Istiyor
Türkiye Emekliler Dernegi Erzurum Sube Baskani olarak iki dönemdir görev yapan ve önceleri tabela dernegi konumundaki sivil toplum kurulusunu Erzurum’da zirveye tasidiklarini ifade eden Baskan Ahmet Degen, üyelerinin büyük destegi ile 3 Temmuz cumartesi günü yapilacak olan kongrede yine Baskanliga aday olacagini açikladi.

Gerek bir önceki dönem ve gerekse pandemi olmasina ragmen bu dönem yaptigi çalismalar ile emeklilerin sesi olan ve sorunlarin çözümünde büyük çaba sarf eden Ahmet Degen, görev yaptigi süre içerisinde bin üyesini konut sahibi yapti.

Erzurum’un en önemli sivil toplum kuruluslarindan biri konumuna getirdigi Türkiye Emekliler derneginde hizmet çitasini en üst seviyeye çikartan Baskan Degen, her kesimden takdir toplayan bir isim oldu. Daha önceleri sadece üyelerine kömür satisi yapan bir dernek olarak gösterilen Emekliler dernegini, yaptigi hizmetler ile saygin bir konuma getiren Ahmet Degen, özellikle konut projelerinde siyasiler ve belediye Baskanlari ile birlikte büyük bir kaynasma içerisine girerek gelecek aylarda yapilacak konutlardan da yine emeklilere kontenjan verilmesi noktasinda büyük basarilara imza atti. Baskan Degen son olarak Büyüksehir belediye Baskani Mehmet Sekmen’i ziyareti sirasinda da Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum ile yaptigi görüsmede emeklilere konut projesinde söz aldi.

Hafta sonu yapilacak olan kongrede yeniden baskanliga aday olan Ahmet Degen, "Yaptiklarimiz yapacaklarimizin teminatidir. Bizler daha öncede belirttigimiz gibi koltukta oturmaya degil üyelerimize hizmet etmek için göreve talip olmustuk. Yaptigimiz isler ortada. 1000 üyemiz bugün bizim çalismalarimiz neticesinde sicak yuva sahibi oldu. Ayrica diger hizmetlerde de emekli üyelerimizin yüzünü güldürdük. Heyecanimizdan ve sevkimizden hiçbir sey kaybetmeden yeniden göreve devam etmek için Baskanliga yine adayim. Yönetimim ve ben önceleri varligi ile yoklugu belli olmayan emekliler dernegini zirveye tasidigimiz için büyük gurur duyuyoruz. Bizlere her zaman destek veren emeklilerimiz basta olmak üzere Belediye Baskanlarimiz ve siyasetçilerimize sükranlarimizi sunuyorum" dedi.

Kaynak: İHA