Daha 2 Ay Önce Ise Baslamisti

Bilecik’te dün gece meydana gelen trafik kazasinda, devrilen tiri kurtarmaya çalisan çekiciye çarpan çöp kamyonunda sikisarak agir yaralanan ve 2 ay önce ise basladigi belirtilen temizlik isçisi hayatini kaybetti.

Daha 2 Ay Önce Ise Baslamisti
Kaza; Bilecik - Bozüyük Ahmetler köyü kavsaginda meydana geldi. Kavsaktan Bozüyük istikametine ters yönden giren 15 T 721 plakali tirin sürücüsü, direksiyon hâkimiyetini kaybedince araci devirdi. Kaza nedeniyle tiri kurtarmak için gelen çekiciye ise Bilecik istikametine giden Cemil Kaya (46) yönetimindeki 34 EDV 783 plakali çöp atik kamyonu çarpti. Kazada sürücü Cemil Kaya araç içinde sikislarken, ayni araçtaki Yasar K. ve Ceyhun Z. isimli temizlik görevlileri de yaralandi. Sürücü AFAD ekipleri tarafindan kurtarilirken, durumu daha hafif olan Yasar K. ve Ceyhun Z. olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Bozüyük Devlet Hastanesine sevk edildi. Saglik durumu agir olan Cemil Kaya ise, Bilecik Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilmayan Kaya’nin, 2 ay önce ise basladigi ögrenildi.

Bozüyük Belediyesi sosyal medya hesabindan taziye mesaji yayinladi

Yasanan olay sonrasi Bozüyük Belediyesi sosyal medya hesabindan, "Bozüyük Belediyesi ailesi ne yazik ki genç bir ferdini kaybetti. Temizlik Isleri Müdürlügü emekçimiz Cemil Kaya, geçirdigi trafik kazasi sonucu aramizdan ayrildi. Mesai arkadasimiza Allah’tan rahmet; yakinlarina, sevenlerine bassagligi ve sabir diliyoruz" paylasimi yapti.

Öte yandan aracin Bozüyük’te topladigi çöpü bosaltmak için Bilecik’teki tesise gittigi ögrenildi.
Kaynak: İHA