Baskandan Minik Elif'e Ilginç Dogum Günü Sürprizi

Ordu’nun Altinordu ilçesinde yasayan Mihrican ve Dursun Ali Karadeniz çiftinin kizlari Elif Lina’nin 2. yas günü istegi Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler tarafindan yerine getirildi.

Baskandan Minik Elif'e Ilginç Dogum Günü Sürprizi
Kisa bir süre önce Mihrican ve Dursun Ali Karadeniz çiftinin evlerinin bahçesinde besledigi tavuklar köpekler tarafindan telef edildi. Hayvan sevgisi ile büyüyen çiftin 2 yasindaki kizlari Elif Lina ise bu durum karsisinda büyük üzüntü yasadi. Minik kizin üzüntüsünü gören ailesi ise Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’den çektikleri bir video ile Elif Lina için tavuk isteginde bulundu.

Bu istek karsisinda kayitsiz kalmayan Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, verdigi talimatla yeni tavuklar Elif Lina için temin edildi. Bizzat tavuklari kendisi vermek isteyen Baskan Güler, Elif Lina’nin 2. yas gününde ona sürpriz yaparak tavuklari dogum günü pastasi esliginde minik kiza götürdü.

Sürpriz karsisinda sasiran minik Elif Lina, yeniden kümeslerini senlendiren tavuklarin mutlulugunu yasadi.

Mihrican ve Dursun Ali çifti, kizlari için isteklerini yerine getiren Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine tesekkür etti.
Kaynak: İHA