Baskan Sayir, 'Ortak Paydamiz Dilovasi'

Dilovasi Belediye Baskani Hamza Sayir, aylik olagan toplantida muhtarlar ile bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Baskan Sayir, 'Ortak Paydamiz Dilovasi'
Dilovasi Belediye Baskani Hamza Sayir, mahalle muhtarlariyla Tepe Restaurant’ta bir araya gelerek, mahallelerde yürütülen çalismalarla ilgili istisarelerde bulundu. Muhtarlarla sürekli iletisim halinde olduklarinin altini çizen Baskan Sayir, hizmet sunumu öncesi gündeme dair yaptigi konusmada "Hep birlikte muhtarlarimizla, vatandaslarimizla, mesai arkadaslarimizla Dilovasi halkina hizmet etmek için elimizden gelen her türlü gayreti ortaya koymaya çalisiyoruz. Dilovasi tüm mahalleleriyle bir bütündür. Ilçemizin her bir kösesine hizmet götürmek bizlerin ortak görevidir. Sehri ortak akilla yönetiyor, bu suretle çok daha güzel seyler üretebiliyoruz” dedi.

Covid-19 salginiyla mücadele de muhtarlarin büyük fedakarliklar yaptigini belirten Baskan Sayir, muhtarlara tesekkür etti. Sayir konusmasinin devaminda, “Ortak paydamiz Dilovamizdir. Dilovamiz’i gelecege tasiyarak, yasam standartlari yüksek, insanlari mutlu, yasanabilir bir kent haline getirmek öncelikli hedefimizdir. Elbette sorunlarimiz vardir. Ancak 51 bin insanin yasadigi kentimizde sorunlari en aza indirmek bizlerin ve muhtarlarimizin çalismalari ile olacaktir. Amacimiz çalismalarimizla halkimizin yüregine dokunmaktir. Halkimizin sorunlarini çözmek ve daha yasanilabilir, Yükselen Sehir Dilovasi’ni insa etmektir. Onun için muhtarlarimizla birlikte durmaksizin çalismaya devam edecegiz” diye konustu.

Baskan Sayir, konusmasinin ardindan 2,5 yillik görevi süresince atilan büyük adimlari ve son aylardaki hizmet hamlesi ile gelinen noktayi muhtarlarla paylasti. Konusmasinin ardindan sözü muhtarlara birakan Sayir, talep ve önerilerini dinledi.
Kaynak: İHA