Baskan Köse Genç Bilim Adamlari Ile Bulustu

Mamak Belediye Baskani Murat Köse, Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ve Üretken Gençlik Dernegi ile geçtigimiz yil imzalanan “Üreten Genç Projesi”nden faydalanan gençlerle bulustu.

Baskan Köse Genç Bilim Adamlari Ile Bulustu
Mamak Belediyesi Üregil Millet Bahçesi’nde gerçeklesen bulusmaya Baskan Köse’nin yani sira Mamak Ilçe Milli Egitim Müdürü Mustafa Özel ve projeden faydalanan gençler katildi.

Gençlerin çagin bütün donanimlariyla donanmasini amaçlayan proje kapsaminda gençler projelerini Baskan Köse ile paylasti. Gençlere projelerine dair önerilerde bulunan Köse, ardindan kitap hediye etti. Mamak’ta gençlere yönelik projeleri birer birer hayata geçirdiklerinin altini çizen Köse, gençlik merkezlerinin de çok yakinda açilacaginin müjdesini verdi. Mamak’i egitim, bilim, teknoloji, kültür ve sanat alanlarinda da gelistirecek projeleri hayata geçirerek, gençler için daha cazip bir kente dönüstürmeye çalistiklarini vurgulayan Köse, “Üreten, çalisan, alin teri döken tüm gençlerimizin yanindayiz. Gençlerimizi tebrik ediyor, bundan önce oldugu gibi bundan sonra da kendilerine tam destek verecegimizi belirtmek istiyorum” dedi.

Köse, farkli bakis açilari ve ilginç buluslariyla projeye katilan gençleri tebrik ederken, yapilan her çalismanin, her bulusun kiymetli ve anlamli olduguna dikkat çekti. Tesla bobini mantigi ile teflon sarj edebilen sistem, katlanabilir uzay mekigi, suyun altinda ve üstünde gidebilen drone prototip çalismasi gibi çesitli projeler gelistiren gençler, gençlere girisimciligin yolunu açmasindan dolayi Baskan Köse’ye tesekkür etti.
Kaynak: İHA