BAIB'in Yeni Baskani Ümit Mirza Çavusoglu Oldu

Bati Akdeniz Ihracatçi Birligi (BAIB) Olaganüstü Genel Kurulu’nda Baskanliga Ümit Mirza Çavusoglu seçildi.

BAIB'in Yeni Baskani Ümit Mirza Çavusoglu Oldu


BAIB önceki Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerinin çogunlugunun görevlerinden istifa etmesiyle bir yildan fazla yönetim boslugu yasayan BAIB Olaganüstü Genel Kurulu 2016 Antalya Expo Merkezi’nde gerçeklestirildi.

Önceki Yönetim kurulunda Baskan Yardimciligi görevinde bulunan Ergin Civan ile Ümit Mirza Çavusoglu baskan adayligi için mücadele etti. Baskan adaylarinin projelerini anlattigi ve basin mensuplarinin alinmadigi genel kurulda Ergin Civan 314, Ümit Mirza Çavusoglu da 342 oy aldi. 99 oy da geçersiz sayildi.

BAIB’in yeni seçilen Baskani Çavusoglu yaptigi açiklamada, BAIB’in bir yildir yönetimsiz kaldigini ve kurumsal yapisinin zedelendigini belirterek, "BAIB’in kurumsal yapisini daha da güçlendirerek, bölge ihracat rakamlarini daha da yukarilara çikarmak istiyoruz’’ dedi.

BAIB Yönetim Kurulu su isimlerden olustu:

"Ada Fresh Tarim ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited, Alanyali Entegre Ahsap Sanayi Insaat Nakliyat, Atlas Tarim Ürünleri Ihracat A.S., Batu Mermer Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Sirket Imsa Mermer Insaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Sti., Lokman Ecza Deposu Turizm Tarim Ticaret Sanayi Anonim Sirketi, Özdoganlar Gida Turizm Tarim Hayvancilik Insaat Sanayi ve Ticaret Limited Sirketi, Özeller Dogaltas Sanayi Dis Ticaret Limited Sirketi, Sinerji Lojistik Gida Tarim Turizm Tekstil Insaat Tasimacilik Danismanlik Ithalat Ihracat Ticaret ve Sanayi Limited Sirketi, Sahlanlar Gida San ve Ticaret Limited Sirketi"

Denetim Kurulu ise: Halil Bülbül (Dilhan Dis Ticaret), Yakup Akgül (Ahsap Orman Ürünleri Petrol Insaat Sanayi Ticaret Pazarlama Otomotiv Turizm Limited Sirketi, Babacanlar Sebze Meyve Komisyonculugu Tarim Turizm ve Gida Ticaret Limited Sirketi (Kepez Subesi)
Kaynak: İHA