Aiesec Gönüllüleri Tepebasi'nda

Tepebasi Belediyesi, uluslararasi gönüllülük organizasyonu AIESEC ile is birligi kapsaminda 3 ülkeden 7 ögrenciyi Dogal Yasam Merkezi’nde agirladi. Gönüllü ögrenciler, 6 hafta boyunca “Hayvanlari Koruyun” adli proje kapsaminda Eskisehir’de bulunacak.

Aiesec Gönüllüleri Tepebasi'nda
Tepebasi Belediyesi, uluslararasi is birlikleri kapsaminda çalismalar gerçeklestirmeye devam ediyor. Son olarak 1948 yilinda kurulan ve 128 ülkede faaliyet gösteren uluslararasi gönüllülük organizasyonu AIESEC ile yapilan is birligi kapsaminda, “Hayvanlari Koruyun” adli proje hayata geçirildi. Proje kapsaminda aralarinda Tunus, Pakistan ve Kolombiya’dan ögrencilerin yer aldigi 7 katilimci, Tepebasi Belediyesi Dogal Yasam Merkezi’ni ziyaret etti. 6 hafta sürecek gönüllük programi kapsaminda farkli ülkelerden gelen ögrencilerle sosyal sorumluluk etkinlikleri düzenlenecek. Katilimcilar ziyaretinde, Dogal Yasam Merkezi’ni gezerek merkez yetkililerinden faaliyetler hakkinda bilgiler aldi.

Konuk ögrenciler ayrica hayvanlara mama verdi, köpekleri gezdirdi ve ata bindi. Proje kapsaminda dünyada kültürlerarasi etkilesimin olusturabilmesi ve hayvan haklari konusunda farkindalik olusturabilmesi hedefleniyor.
Kaynak: İHA