Adiyaman Ülkü Ocaklarinda Baskan Degisti

Adiyaman Ülkü Ocaklari Il Baskanliginda Taha Sahin görevi Murat Altin’a devretti.

Adiyaman Ülkü Ocaklarinda Baskan Degisti
Adiyaman Ülkü Ocaklari il baskanliginda gerçeklestirilen devir teslim törenine Ülkü Ocaklari Genel baskani Ahmet Yigit Yildirim katildi.

Yaklasik 3,5 yildir Il Ocak Baskanligi görevimi yürüten Taha Sahin’in yerine Mustafa Altin getirildi.

Türk Bayragina sarilan Kuran-i Kerim’in öpülerek verilmesiyle devir gerçeklesti.

Eski Ülkü Ocaklari Baskani Taha Sahin, yaptigi açiklamada, “Dünyaya Müslüman olarak gözlerini açan benim için en büyük ikinci hamd ve saadet vesilesi hiç süphe yok ki bir Türk Milliyetçisi,Ülkücü olabilmektir. Hz. Peygamberin (S.A.V) sancagini tasiyan ülkücüler; Türk milletinin davasinin neferleridir. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin deyimiyle ifade edecek olursak yasi Türklügün yasiyla esit olan bu dava; Kizilelma’yi, Ilay-i Kelimetullahi hedeflemektedir. Bu davanin karargahi da Ülkü Ocaklari ve Milliyetçi Hareket Partisi’dir.

Bizler; henüz çocuk yastayken Ülkü Ocaklari ile tanisip Ülkücü Hareket’e dahil olduk. Hamd olsun; bugüne kadar da Adiyaman sehrimiz noktasinda Ülkü Ocaklarimizin her kademesinde vazifede bulunmak bana nasip oldu. Bir teskilat mensubu olarak girdigim ocakta, Adiyaman Ülkü Ocaklari Baskanligi vazifesini elimden geldigince layikiyla yapmaya gayret ettim.

Yaptigimiz tüm çalismalarda gayemiz yalnizca Hakk’in rizasini kazanmak olmustur. Bir basari varsa Il Ocak Yönetimime bir kusur varsa da sahsima aittir. Devraldigim bu kutlu bayragi devretme zamanim gelmistir. Canim pahasina mücadele ettigim bu bayrak, insallah daha da ileriye tasinacaktir. Ben de bir Ülkücü olarak; Ocak Baskanim basta olmak üzere Ülkü Ocaklari Genel Baskanimizin ve Liderimizin emrinde olmaya devam edecegim.

Bu vesileyle, birlikte çalistigimiz Genel Baskanlarimiz ve Il Ocak Baskanlarimiza, ilçe Ocak Baskanlarimiza, Belediye Baskanimiza ve MHP Il Baskanimiza ve bizleri mahçup etmeyen bütün Ülküdaslarima sükranlarimi sunuyorum. Herkesten haklarini helal etmesini diliyor, varsa hakkimi helal ediyorum. Makamlar ve kisiler geçicidir. Aslolan davadir. Emin ellerde olan davamiz Kizilelma’ya yürürken, bundan sonra da bir nefer olarak gece gündüz çalismaya devam edecegim” dedi.

Kaynak: İHA