Vodafone Türkiye'de Üst Düzey Atama

Vodafone Türkiye Kurumsal Is Biriminden Sorumlu Icra Kurulu Baskan Yardimciligi görevine Özlem Kestioglu getirildi. Kestioglu, sirketin kurumsal is birimi proje ve faaliyetlerinin yürütülmesinden sorumlu olacagi belirtildi.

Vodafone Türkiye'de Üst Düzey Atama


Vodafone Türkiye üst yönetiminde yeni bir atama gerçeklesti. Sirketin Kurumsal Is Biriminden Sorumlu Icra Kurulu Baskan Yardimciligi pozisyonuna, 14 Haziran 2021 itibariyla geçerli olmak üzere Özlem Kestioglu atandi. Vodafone Türkiye Icra Kurulu’ndaki üçüncü kadin yönetici olan Kestioglu, yeni görevinde sirketin yenilikçi endüstriyel ürün ve çözümlerinin hayata geçirilmesinden sorumlu Kurumsal Pazarlama ve Kurumsal Satis ekiplerine ve her biri kendi alaninda önemli olan kurumsal programlarina liderlik edecegi belirtildi.

Özlem Kestioglu kimdir?

Satis ve pazarlama alaninda uzun yillar çalisan Özlem Kestioglu, bu süreçte SAP, Oracle, KoçSistem ve Accenture gibi teknoloji ve hizmet sektörünün önde gelen sirketlerinde görev yapti. Accenture’da Tüketim Mallari, Imalat, Perakende, Seyahat ve Tasimacilik Endüstrilerinden Sorumlu Ülke Genel Müdürlügünü üstlenen Kestioglu, sirkete katilmadan önce çalistigi SAP’nin bulut dönüsümü yoluyla büyümesine öncülük eden Güney Avrupa ve Afrika bölgesinde Müsteri Deneyimi Çözümleri Baskan Yardimcisi olarak görev yapiyordu. Kariyeri boyunca birçok teknoloji ve dijital dönüsüm projesinin gelistirilmesine ve satisina liderlik eden Kestioglu, ayni zamanda büyümeyi getirecek ekosistem ve kanallarin gelistirilmesinde de görev aldi. Teknoloji girisimlerini desteklemek için üniversite teknoloji kuluçka merkezlerinde aktif mentor ve danisman olarak da çalisan Kestioglu; Arya Kadin Yatirim Platformu Üyesi, TurkishWIN Üyesi ve WEConnect Mentoru olarak kadinlarin is hayatina ve ekonomiye kazandirilmasi amaciyla çalismalar yürütüyor.
Kaynak: İHA