Kilis Heyeti Bakanlarla Görüstü

Kilis heyeti, Ticaret Bakani Mehmet Mus ile Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank ile bir araya gelerek Kilis’e yapilacak yatirimlari görüstü.

Kilis Heyeti Bakanlarla Görüstü
Kilis Valisi Recep Soytürk, AK Parti Il Baskani Mehmet Murat Karatas, Kilis milletvekilleri Mustafa Hilmi Dülger, Ahmet Salih Dal, Kilis Belediye Baskani Servet Ramazan ve Il Genel Meclis Baskani Sihmehmet Yalçin ile birlikte Ticaret Bakani Mehmet Mus ile Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank ile bir araya geldiler.

Kilis heyeti Ticaret Bakani Mehmet Mus ile yaptiklari görüsmede sinir ticaretinin gelistirilmesi ve ticaret hacminin attirilmasi ile yapilacak projeler hakkinda destek istedi. Kilis heyeti daha sonra ise Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank ile bir araya gelerek OSB içerisinde 13.5 milyon TL’lik bir yatirimla kurulacak olan Kilis Tekstilkent ile ilgili OSB’nin 3. bölgenin kamulastirilmasi isleminin hizlandirilmasi, 4. bölgenin yer tespitinin yapilmasi, Türkiye’nin en büyük OSB’lerinden biri olacak olan Polateli-Sahinbey Tekstil Ihtisas OSB projesi ile ilgili destek istendigi bildirildi.

Kaynak: İHA