Kadini Önce Dövdü, Sonra Intihara Kalkisti

Avcilar’da yabanci uyruklu bir sahis, ayni evde birlikte yasadigi yabanci uyruklu adini dövdükten sonra balkondan atlamaya çalisti. Olay yerine gelen polis ekipleri eve girip, biçakli adami gözaltina alirken, o anlar cep telefonu kamerasi tarafindan kaydedildi.

Kadini Önce Dövdü, Sonra Intihara Kalkisti
Olay, Avcilar Merkez Mahallesi’ndeki 5 katli bir binanin en üst katinda yasandi. Edinilen bilgiye göre, evden kadin çigliklari geldigini duyan komsular, polise ihbarda bulundu. Çigliklarin yükseldigi eve gelen polis ekipleri, içeri girmek istedi ancak kapi, açilmadi. Polisin geldigini gören H.I. isimli sahis, balkona çikip intihara kalkisti. Bunun üzerine polis ekipleri, itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, bir yandan balkonun demir parmakliklarinda bacagini sarkan H.I.’nin atlama ihtimaline karsi hava yastigi açarken, bir yandan kapiyi açmaya basladi.

Itfaiye ekiplerinin kapiyi kirmasiyla içeri giren polis ekipleri, eli kan içinde kesici aletli olan yabanci uyruklu H.I. gözaltina aldi. H.I.’nin darp ettigi ve 3 çocuk annesi oldugu ögrenilen yabanci uyruklu Sara Sami Al Nasran da kurtarilarak ambulansa teslim edildi.

Öte yandan H.I.’in elindeki kesigin ise, balkon camina yumruk atmasiyla olustugu belirlenirken, Al Nasran ise ifadesi alinmak üzere çocuklariyla birlikte Avcilar Polis Merkezi Aile Içi Kadina Karsi Siddet Büro Amirligi’ne götürüldü.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.
Kaynak: İHA