Istanbul'da Mesai Saatinin Bitimiyle Trafikte Yogunluk Olustu

Istanbul'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamindaki kademeli normallesme süreciyle haftanin üçüncü is günü mesai bitiminde yogunluk yasaniyor.

Kentte is çikis saatinde özellikle TEM ve D100 karayolunda ve bazi baglanti noktalarinda yogunluk yasaniyor. Duraklardaki yolcu yogunlugu ise bu saatler itibariyla normal seyrinde devam ediyor.

Beyoglu'nda da akici bir trafik yogunlugu görülüyor.

D-100 karayolu Edirne istikametinde Avcilar girisi, Haramidere kavsagi ile Ankara istikametinde Sefaköy, Sirinevler ile Cevizlibag mevkilerinde aralikli olarak, Basinekspres Yolu, TEM Otoyolu, Mahmutbey giseleri ile baglanti yollarinda trafik yogunlugu yasaniyor.

Sirinevler, Yenibosna ve Cevizlibag metro ve tramvay duraklarinda yolcu yogunlugu gözleniyor.

Kentin Anadolu Yakasi'nda D-100 Göztepe, Üsküdar, Bostanci, Kadiköy, Pendik, Kartal, Ümraniye, Beylerbeyi ile 15 Temmuz Sehitler Köprüsü yönü ve köprü baglanti yollarinda trafik yogun akici.

Trafik, TEM Çamlica, Samandira kavsagi, Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim köprüleri ile Kuzey Marmara Otoyolu'nda açik seyrediyor.

Istanbul Büyüksehir Belediyesi trafik verilerine göre saat 20.20 itibariyla kentteki trafik yogunlugu yüzde 29 olarak ölçüldü.

Kaynak: AA