Düzce Çevre Düzeni Plani Çalistayi Basladi

Düzce Ili Çevre Düzeni Plani Çalistayinda konusan Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, “Sürekli büyüyüp gelisen sehrimizin önümüzdeki 30 yilini birlikte olusturacagiz“ dedi.

Düzce Çevre Düzeni Plani Çalistayi Basladi
Düzce ili Çevre Düzeni Plani Çalistayi, Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü baskanliginda Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde gerçeklesti. Toplantiya ilçe ve belde baskanlari, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluslarinin ilgili birim yöneticileri katilim sagladi.

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, katilimcilara yönelik çalistayda yaptigi konusmada Çevre Düzeni Planinin Düzce için önemine isaret ederek, “Düzce’yi 2053’e hazirlamak için çalisiyoruz. Kaybedecek bir dakikamiz bile yok. Tüm paydaslarimizin olusturulacak gruplarimiza katilimlarini ve katkilarini bekliyoruz. Bu yilin sonuna kadar Çevre Düzceni planini tamamlamis olacagiz. Tarih, Turizm, Sanayi, Egitim, Ekonomi, Tarim, Çevre ve sizlerin belirleyecegi daha birçok konuda önümüzdeki 30 yilin Düzce’sini birlikte olusturacagiz. Sizlerden ricam hepinizin plana katki saglamasi yönündedir” dedi.

Düzce Belediye Baskan Yardimcisi Serkan Yilmaz ise Çevre Düzeni Planina neden ihtiyaç oldugu, yapilacak çalismanin Düzce için önemine yönelik kisa bir sunum gerçeklestirirken, katilimcilar ise tek tek görüslerini ve hedeflerini paylasti.

Çalisma gruplarinin belirlenmesi ile sona eren ilk gün çalistayi, ikinci gün gerçeklestirilecek olan gruplarin sektörel çalismalari ve bu çalismalarin çiktilarinin sunulmasinin ardindan yapilacak degerlendirme ile sona erecek.
Kaynak: İHA