Çocuk Dostu Belediyeden Örnek Protokol
Odunpazari Belediyesi, çocuklara yönelik hak temelli ve çocuklari güçlendirmek için yaptigi çalismalariyla bilinen Eksi 25 Dernegi ile “Eksi 25 Çocuk Köyü Projesi Uygulama ve Is Birligi” protokolü imzaladi.

Imza törenine, Baskan Kurt ve Eksi 25 Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Burak Karakaya katildi.
Imzalanan Eksi 25 Çocuk Köyü Projesi Uygulama ve Is Birligi Protokolü kapsaminda, Gültepe Mahallesi’nde bulunan Üniversite Evleri Sosyal Tesis Binasinda yapimi tamamlanan Odunpazari Halk Merkezi’nin birinci kati Eksi 25 Dernegine tahsis edilecek. Egitimde is birligine yönelik yapilacak her türlü çalismada çocugun üstün yarari gözetilecek. Çalismalar bilimsel alan yazinina uygun olarak gerçeklestirilecek.
Eskisehir’deki çocuklar için yararli çalismalar yapilacak
Imza töreninde konusan Baskan Kurt, Odunpazari Belediyesi ile Eksi 25 Dernegi arasinda imzalanan protokolün her iki tarafa da hayirli olmasini diledi. Gültepe Mahallesinde bulunan Halk Merkezi’nin bir bölümünü çocuklarin egitimi için Eksi 25 Dernegi’ne tahsis ettiklerini söyleyen Baskan Kurt, “Tahsis ettigimiz bu alanda, Eskisehir’deki çocuklar için yararli çalismalarin yapilacagina inaniyorum” dedi.
Baskan Kurt, Burak Karakaya ve Eksi 25 Dernegi çalisanlarina tesekkür etti.
Çocuk dostu belediye çalismalari için Baskan Kurt’a tesekkür etti
Protokolün herkes için hayirli olmasini dileyen Karakaya, çocuklari güçlendirmek üzere kurulu bir sivil toplum örgütü olduklarini belirtti.
Karakaya, “Çocuklarin katilimci ve etkin bir sekilde yararlanacaklari bir yapi olusturmak için Odunpazari Belediyesi ile isbirligine gittik. Çocuk dostu belediye çalismalarindan dolayi Baskan Kurt’a ve tüm belediye çalisanlarina tesekkür ediyorum” diye konustu.
