Baskan Özlü Cedidiye Projesi Için Sahada

DÜZCE – Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Cedidiye bölgesinde esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi. Baskan Özlü, bir süre önce açikladigi "Cedidiye Meydan Projesi"nin detaylarini paylasarak "Bu bölge Düzce’nin en gözde meydanlarindan biri olacak" dedi.

Baskan Özlü Cedidiye Projesi Için Sahada
Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’nün bir süre önce açikladigi Cedidiye Meydan Projesinin baslamasina haftalar kala bölge esnafi ve vatandaslarla bir araya geldi. Baskan Özlü’nün ziyaretine Yardimcilari Cengiz Tuncer ve Serkan Yilmaz’in yani sira AK Parti Merkez Ilçe Baskani Hasan Sengüloglu da eslik etti. Baskan Özlü ve beraberindekiler Cedidiye Meydaninda bulunan esnaflara projenin detaylarini anlatti.

"Sehrin kalbi bambaska bir görünüme kavusacak"

Esnaf ve vatandaslarin Istek ve önerileri de dinleyen Baskan Özlü bölgede yapilacak olan çalismalarin detaylarini da paylasti. Cedidiye Meydan Projesi, Kent Estetigi Projesi ve Milletbahçesi 1. Etap çalismalarinin tamamlanmasi ile Sehir merkezinin bambaska bir görünüme kavusacaginin altini çizen Baskan Özlü; "Düzce Bizim Evimiz diyerek çiktigimiz bu yolda projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz. 56 Mahalleye hizmet götürürken bir yandan da büyük projelerimiz için titiz bir çalisma yürütüyoruz. Cedidiye Meydan Projemiz de bunlardan biri. Bu bölge Düzce tarihi açisindan büyük önem arz ediyor. Burayi Camimizin etrafina yakisir bir sekilde yeniden dizayn edecegiz. Cedidiye Meydan Projesi, Kent Estetigi Projesi ve Milletbahçesi 1. Etap çalismalari tamamlandiginda Düzce sehir merkezi modern ve estetik bir görünüme kavusacak" seklinde konustu.

Düzce’nin gelisimi için her türlü destegi vereceklerini söyleyen esnaf ve vatadaslar Baskan Özlü ve ekibine tesekkür etti.
Kaynak: İHA