Yesilay Bursa Subesinde Görev Degisikligi

Türkiye Yesilay Cemiyeti Genel Merkezi Bölge koordinatörlük sistemine geçilmesi sebebiyle Yesilay Bursa Sube Baskani Dr. Serhat Yamali görevinden istifa ederek Bursa, Bilecik, Eskisehir ve Kütahya illerinden sorumlu Bölge Koordinatörü olarak tayin edildi.

Yesilay Bursa Subesinde Görev Degisikligi
Sube merkezinde yapilan toplanti sonrasi yeni Baskan Av. Imren Çavusoglu, Dr. Serhat Yamali’ya bagimliliklarla mücadele konusunda ve Yesilay Bursa Subesi’nde verdigi hizmetlerinden dolayi tesekkür ederek plaket ve çiçek takdim etti. Yamali ise, “Simdiye kadar birçok etkinlikte omuz omuza çalistigimiz kiymetli arkadaslarima yeni dönemde basarilar diliyorum. Yesilay Bursa Subesi üyeligim elbette devam edecektir. Bölge koordinatörü olarak yine beraber çalisacagiz. Subemizin bir üyesi olarak Baskanimizin ve Yönetim Kurulumuzun daima destekçisi olmaya devam edecegim. Baskanimiz Imren hanima ve yönetim kurulumuza devir teslim töreni için tesekkür ederim. Bugüne kadar Yesilay Bursa Subesi adina birlikte ortaya koydugumuz bütün fedakârca gayretleriniz için arkadaslarima tesekkür ederim” dedi.

Av. Imren Çavusoglu Yesilay Bursa Subesi Baskani, Sube Genel Sekreteri Suat Arvas, baskan yardimcisi ve baskan vekili, Abdulaziz Tok Sube Genel Sekreteri, Ömer Zengin ve Ilayda Demir Yönetim Kurulu üyeleri olarak görevlerine devam edecek.
Kaynak: İHA