Nevşehir Protokolünden Ramazan Bayramı Mesajı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Belediye Başkanı Mehmet Savran ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Becel, mesajında, bayramların, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına katkı veren müstesna günler olduğunu belirtti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bir bayramın daha evlerde geçirileceğini kaydeden Becel, tedbirlere tam riayet edilmesi gerektiğini ifade ederek, "Bu yıl da akrabalarımız, arkadaşlarımız ve tüm sevdiklerimizle teknolojinin imkanlarını kullanarak, uzaktan bayramlaşacağız. Gelenek ve göreneklerimizi yaşatamadığımız bu hüzünlü günlerden kurtulup sağlıklı günlere kavuşabilmemiz, alınan tedbirlere uymakla mümkün olacaktır. Sonraki bayramlarımızı coşkuyla kutlayabilmemiz, sevdiklerimize sımsıkı sarılabilmemiz için alınan tedbirlere uymak hepimizin sorumluluğudur." ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Savran da 11 ayın sultanı ramazanı uğurlamanın hüznünü, bayrama ulaşmanın ise sevinç ve huzurunu yaşadıklarını belirterek, tüm İslam aleminin bayramını tebrik etti.

İl Emniyet Müdürü Artunay ise mesajında, "Şahsım ve personelim adına milletimizin huzur ve mutluluğu için görevi başında canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve gazilerimizi minnet duygularıyla anar, vatandaşlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza aileleri ile birlikte sağlık mutluluk dilerim." dedi.

Kaynak: AA