Le Chic Bodrum, Lacivert Restaurant'i Bodrum'a Getiriyor

Deniz Gayrimenkul Yatirim Ortakligi Yönetim Kurulu Baskani ve DenizBank Yönetim Kurulu Üyesi Tanju Kaya: 'Gerek mutfak çizgisi, yüksek kalitesi, gerek sunacagi benzersiz atmosfer ile Lacivert Restaurant, Bodrum'un güzelligine lezzet katacak' 'Bodrum'un parlayan yildizi Le Chic Bodrum’da, Palazzo Luxury Collection ve Lacivert gibi ülkemizin önde gelen markalarina eslik edecek yeni sürprizlerimiz için de çalismalarimiz sürüyor'.

Deniz GYO'nun ilk projesi olan Le Chic Bodrum, Dogus Grubu'nun yeme-içme sektöründeki en gözde markalarindan Lacivert Restaurant'i Bodrum’a getiriyor.

Denizbank'tan yapilan açiklamaya göre, Lacivert'in, Istanbul'un disindaki ilk subesi olacak restaurant, kapilarini 17 Haziran’da açacak.

Salgin kosullarina uygun olarak, 1.200 metrekarelik iskele üzerinde 120 kisiye kadar hizmet verebilecek isletmeye, denizden tekne ile ulasim imkani da mevcut bulunacak.

Açiklamada görüslerine yer verilen Deniz Gayrimenkul Yatirim Ortakligi Yönetim Kurulu Baskani ve DenizBank Yönetim Kurulu Üyesi Tanju Kaya, gerek mutfak çizgisinin yüksek kalitesi gerek sunacagi benzersiz atmosfer ile Lacivert Restaurant'in Bodrum'un güzelligine lezzet katacagini aktardi.

Kaya, sunlari kaydetti:

"Temmuz 2020'de, yasam alani olarak kapilarini açtigimiz Le Chic Bodrum'da, rezidans ve otel bölümlerinin yönetiminde ülke turizminin köklü markalarindan Kaya Grubu is birligimiz ile Palazzo Luxury Collection kalitesini konut sahiplerine sunuyor, misafirlerimize en nitelikli hizmeti vermeye odaklaniyoruz. Yönetim felsefemizin odaginda, kusursuz müsteri memnuniyeti yer aliyor. Bu felsefe ve vizyonumuzu paylasan, agirladigi misafirlerinin aksam yemeklerini unutulmaz kilan, Dogus Grubu bünyesindeki en gözde yeme-içme markalarindan Lacivert ile çalisacagimiz için mutluyuz.

Bodrum'un parlayan yildizi Le Chic Bodrum’da, Palazzo Luxury Collection ve Lacivert gibi ülkemizin önde gelen markalarina eslik edecek yeni sürprizlerimiz için de çalismalarimiz sürüyor."

- "Dogus Grubu yeme-içme sektöründeki yillarin deneyimini Lacivert ile Bodrum’a tasiyor"

Dogus Yeme-Içme, Turizm ve Perakende Gurubu Yönetim Kurulu Baskani ve Üst Yöneticisi (CEO) Eryigit Umur, Lacivert'in Le Chic Bodrum'a çok yakisacagini, markanin bir bogaz yalisinda 20 yili askin süredir devam eden hikayesinin Bodrum'a tasinacak olmasindan büyük mutluluk duyduklarini aktardi.

Dogus Grubu'nun yeme-içme alaninda global ölçekte bir deneyime sahip bulundugunu ifade eden Umur, su degerlendirmelerde bulundu:

"Global ortakliklarimiz ve dünyaca ünlü marka portföyümüzle ile gastronomi tutkunlarini yaratici konseptler ve farkli deneyimlerle bulusturmaya devam ediyoruz. Bugün portföyümüzde 16 ülkede bulunan 42 farkli markamiza ait 142 restoranimiz ile kusursuz servis, sik tasarim ve üst düzey yiyecek içecek kalitesi sunarak misafirlerimize hizmet vermeye devam ediyoruz.

Lacivert markamizi Bodrum’un prestijli projelerinden Le Chic Bodrum ve Palazzo Luxury Collection deneyimiyle bulusturarak, misafirlerimizi bu sezon Bodrum'da da agirlayacak olmaktan büyük heyecan duyuyoruz."
Kaynak: AA