Baskan Özdogan'dan KAYSO'ya Ziyaret

Hacilar Belediye Baskani Av. Bilal Özdogan, ISO-500’e giren 15 Kayseri firmasini tebrik ederek, Kayseri Sanayi Odasi Baskani Mehmet Büyüksimitçi’ye ziyarette bulundu.

Baskan Özdogan'dan KAYSO'ya Ziyaret
Ziyarette konusan Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, Pandemi sartlarina ragmen basari gösteren firmalari tebrik ettigini belirtti.

Özdogan söyle konustu; “Pandemiden kaynakli zor kosullara ragmen, ülkemiz ekonomisi, ihracati ve istihdamina sagladiklari katki vesilesiyle ISO-500’e giren 15 Kayseri firmamizi tebrik ediyorum. Degerli baskanimiza katkilarindan dolayi tesekkür ediyorum. Istihdamin üretimin ne kadar önemli oldugunu bu zorlu süreçte bir kez daha görmüs bulunuyoruz. Ben tüm üreticilerimize ve sanayicilerimize bu zorlu süreçte ilimize verdikleri katkilardan dolayi tesekkür ediyorum” dedi.

Kayseri Sanayi Odasi Baskani Mehmet Büyüksimitçi’de ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek söyle konustu;

“Tabii Kayseri’nin özellikle pandemi döneminde sanayicilerimizin göstermis oldugu performans takdire sayan. Kayseri sanayicimiz 2019 ihracatini yüzde 5 üzerinde bitirdi ve tüm zamanlarin rekorunu kirdi. 2 Milyar 625 Milyon dolar ihracat la bu yilda insallah yeni bir rekor kiracagiz. Kayseri sanayisinin bir özelligi de dis ticaret fazlasi veren bir il’iz. 1,5 Milyar dolar ithalatimiz, bu yil itibariyle 3,5 Milyar dolara yaklasacak.” dedi.

Bir ülkenin gelecegi için üretimin çok önemli oldugunu vurgulayan Büyüksimitci, “Sanayiciler olarak her zaman altini çizdigimiz bir konu var. Üretim ülkemizin olmazsa olmazlarindan. Üretimi asla ve asla birakmamamiz gerekiyor. ISO 500’deki ve ihracatta ilk 1000’deki firmalarimizin sayisini artirmamiz gerekiyor. Bunun içinde Kayserimizde yeterli güç, azim ve girisimcimiz var.”

KAYSO Meclis Baskani Abidin Özkaya’da pandemi sartlarina ragmen hiçbir mazerete olumsuzluga siginmadan sanayicinin elinden geldigi kadar Türk ekonomisinin güçlenmesi için istihdamin artmasi için ellerinden geleni yapacaklarini belirterek, önümüzdeki süreçte ISO-500’e giren firma sayisini artirmayi hedeflediklerini söyledi.



Konusmalarin ardindan KAYSO Baskani Mehmet Büyüksimitçi Baskan Özdogan’a günün anisina plaket takdim etti.
Kaynak: İHA