Aksaray'da Hizli Ve Yerinde Dönüsüm Basliyor

Aksaray Belediye Baskani Evren Dinçer’in girisimleri ile baslatilan kentsel dönüsüm projesi için kurulan talep toplama ve bilgilendirme ofisi kapsaminda vatandaslarin projeye karsi gösterdigi yogun ilgi üzerine Baskan Dinçer projenin takipçisi oldu.

Aksaray'da Hizli Ve Yerinde Dönüsüm Basliyor
Çevre ve Sehircilik Bakanligi ile Aksaray Belediyesi is birliginde gerçeklesecek olan Hamidiye Mahallesi kentsel dönüsüm projesine Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum tam destek verdigini açikladi.

Sehrin çehresini degistirecek olan proje yaklasik 23 bin metrekarelik bir alanda hayata geçecek. Projenin tamamlanmasi ile birlikte yaklasik 650 bagimsiz birimin dönüsümü planlaniyor. Baskan Dinçer, Bakan Murat Kurum’a yaptigi ziyaret ile Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in destegi ve Bakan Murat Kurum’un oluru ile Hamidiye Mahallesi’nin Kentsel Dönüsüm Rezerv alani ilan edildigini duyurdu. Baskan Dinçer yaptigi açiklamada kentsel dönüsüm projelerinin sehre vizyon katacagini ve sehir merkezinin cazibe merkezi haline gelecegini belirtti.

Belediye Baskani Evren Dinçer’in seçim öncesinde vaat ettigi vizyon projelerden olan Hamidiye Kentsel Dönüsüm projesi için proje çalismalari devam ediyor.
Kaynak: İHA