Üniversitede Ögrenci Isleri Programinin Çekimi Gerçeklestirildi

Kilis 7 Aralik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Dogan Karacoskun, bir TV programinda yayimlanan “Ögrenci Isleri” programinin çekimlerine katildi.

Üniversitede Ögrenci Isleri Programinin Çekimi Gerçeklestirildi
Rektör Karacoskun, Rektörlük Makami’nda gerçeklestirilen çekimlerde Üniversitenin ögrenciler için ideal bir üniversite oldugundan bahsetti.

“Bir ögrenci bir üniversiteden ne bekler?” sorusundan hareketle Rektör Karacoskun, Üniversite hakkinda bilgiler verdi. Ucuz bir sehirde, sartlari kolay bir ortamda, yetkin, yeterli bir akademik kadro esliginde, ulasim sorunu yasamadan, sportif etkinliklere katilarak egitim almak isteyen ögrenciler için Üniversitemizin son derece ideal oldugunu vurguladi.

Yurt imkanlarinin bütün ögrencileri kucaklayabilecek yeterlilikte olduguna deginen Karacoskun, yurtta kalmak istemeyen ögrencilerin kampüs çevresinde uygun fiyatlarla, esyali stüdyo dairelerde yasayabileceklerini belirtti.

Dünyanin farkli yerlerinden Üniversite de egitim almak için gelen yabanci uyruklu ögrencilerin TÖMER bünyesinde nitelikli Türkçe egitim alarak kendilerini kendi ülkelerinin gelecegi için hazirladiklarini anlatti.

Arastirma Merkezlerindeki çalismalarin bir ekip isi oldugunu vurgulayan Karacoskun, Üniversitenin çok güçlü, genç, dinamik, donanimli akademik kadrosunun Arastirma Merkezinde son derece verimli çalismalara imza attiklarina degindi.

Üniversitenin yurt içi ve yurt disi ikili anlasmalari hakkinda bilgi veren Karacoskun, çevreye duyarli, yesil alanlariyla ön plana çikan Üniversitenin bu baglamda çok iyi bir siralamada oldugunu vurguladi.
Kaynak: İHA