Tas Konak Evleri Hizmete Açiliyor

Kütahya’nin Simav ilçesine 15 kilometre uzaklikta bulunan bin 450 rakimli Gölcük mesire alanindaki tas konak evleri hizmete açiliyor.

Tas Konak Evleri Hizmete Açiliyor
Kütahya Il Özel Idaresi tarafindan destek alinarak Gölcük Yaylasi’nda yapimina baslanan 10 Tas konak evinin tamamlandigi ve dag turizmine kazandirildigi bildirildi.

Simav Belediye Baskani Adil Biçer ve Baskan Yardimcilari Fatih Kalay, Ahmet Sönmez yapimi tamamlanan tas konak evlerinde incelemelerde bulundu.

Baskan Biçer, “1 Temmuz itibariyle normallesme sürecinin baslayacak olmasi ve kisitlamalarin büyük ölçüde kalkmasiyla birlikte, vatandaslarimizin önemli bir ugrak noktasi olacak Gölcük mesire alanimiz hazir durumdadir. 10 tas konak evinin tamamlanmasinin yani sira 5 tas konak evinin yapimi da hizla devam etmektedir. Bölgenin önemli dag turizmi yerlerinden biri olan Gölcük mesire alanimiz krater gölündeki olta balikçiligi, yürüyüs ve bisiklet yolu, çadir kampi ile karavan alanlari, çocuk parklari, hijyenik temizliklerine önem verilen lavabolarla tuvaletleri, mescidi, lokantasi ve bin 450 rakimdaki müthis dogasiyla sakli bir cennet görünümünde. Iç ve dis turizme kapilarini açan Gölcük yaylasindaki mesire alanimizda tüm tedbirleri aldik. Vatandaslarimiz gönül rahatligi tatil yapabilir” dedi.

Kaynak: İHA