Polisin Ayagina Basan Minik Irmak Konustu

Samsun’un Çarsamba ilçesinde kaldirimda kendilerine yol veren motosikletli polis memurunun ayagina basip kollarini kabartan 4 yasindaki afacan Irmak Erbenzer, polisleri çok sevdigini söyledi.

Polisin Ayagina Basan Minik Irmak Konustu
Samsun’un Çarsamba ilçesinde bir kiz çocugunun polisin ayagina bastigi anin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çikmis, bunu neden yaptigi merak konusu olmustu. Orta Mahalle Dr. Erol Uysal Caddesi’nde Çarsamba Ilçe Emniyet Müdürlügü’nde görevli motosikletli trafik polisi Kadir Korkmaz, motosikletini park edip indikten sonra kaldirima adim attiginda yayalarin geçtigini fark edip onlara geçmesi için yol verdi. Bu sirada annesinin elinden tutarak yürüyen 4 yasindaki Irmak Erbenzer, ayagi kaldirimda trafik polisinin yanindan geçtikten sonra kosarak geri gelip polisin ayagina hizlica basip ikinci kez de basmaya çalisti. Çocugun daha sonra kollarini kabartarak olay yerinden ayrilip annesinin yanina gitmesi dikkat çekti.

Güvenlik kameralarina yansiyan olay sonrasi minik afacan Irmak Erbenzer, polisleri çok sevdigini ve o nedenle böyle bir hareket yaptigini anlatti. Polislerle oynamak istedigini söyleyen minik Irmak, trafik polisi Kadir Korkmaz’a yaptigi hareket sonrasi kendisine gülmesinden mutluluk duydugunu da belirtti.

Kaynak: İHA