Nilüfer'de Aydin Esen Ile Caz Keyfi

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Aydin Esen, 6. Nilüfer Caz Tatili’nde sergiledigi performansla müzikseverleri büyüledi.

Nilüfer'de Aydin Esen Ile Caz Keyfi
Nilüfer Belediyesi tarafindan düzenlenen 6. Nilüfer Caz Tatili birbirinden degerli müzisyenleri Bursalilar ile bulusturmaya devam ediyor. 6. Nilüfer Caz Tatili’nde bu kez dünyaca ünlü piyanist ve besteci Aydin Esen, Balat Atatürk Ormani’nda sahne aldi.

Uzun yillar New York’ta yasayan virtüöz piyanist ve besteci Aydin Esen, birçok plak sirketiyle çalisarak elektronik müzik dünyasinda sessizce, sayisiz basariya imza atti. Miroslav Vitous, Vinnie Colaiuta, Eddie Gomes, basta olmak üzere birçok dev isimle çalismalar yapan Aydin Esen, yakin zaman önce yayimladigi "LightYears" albümüyle de bir kez daha dünyaya nerede oldugunu gösterdi.

Fussion caz ve post-bop’u elektronik unsurlarla renklendirdigi emprovizasyonlariyla Nilüfer Caz Festivali’ne renk katan Aydin Esen, izleyenlere keyifli bir aksam yasatti. Iki saat süren konser sonunda büyük alkis alan Esen’e günün anisina Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem de plaket vererek tesekkür etti.
Kaynak: İHA