Korona Virüs Asisini Çalma Sebebi Pes Dedirtti

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde bir aile sagligi merkezine girerek asi olduktan sonra korona virüs asisi çalan sahsin eski saglik çalisani oldugu belirlendi. Gözaltina alinan sahsin, asiyi koleksiyon yapmak için çaldigi ortaya çikti.

Korona Virüs Asisini Çalma Sebebi Pes Dedirtti
Olay, 28 Haziran tarihinde Izmit ilçesinde bulunan bir aile sagligi merkezinde meydana geldi. Iddiaya göre Izmit Gündogdu 3 Nolu Aile Sagligi Merkez’inde 16.00 siralarinda gelen ve asi olan eski saglik N.A.B., asilarin bulundugu odanin önünde bir süre bekledi. Koridorda ve asi odasinda kimsenin bulunmadigi ani bekleyen N.A.B., içeriye girerek 6 doz asi içeren 1 flakon korona virüs asisini çalarak binadan uzaklasti. Bir süre sonra durumu fark eden aile sagligi merkezi çalisanlari durumu polis ekiplerine bildirdi. Güvenlik kameralarindan kimligi tespit edilen sahis, polis ekipleri tarafindan gözaltina alindi. Ifadesi alinan N.A.B., koleksiyon yapmak amaciyla asilari çaldigini itiraf etti.

Çalisan asiya polis ekiplerince el konulurken, eski saglik çalisani N.A.B.’nin emniyetteki islemlerinin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA