Kara Yollarinda Durum

Kara yollarinin yapim, bakim ve onarim çalismalari sürdürülen kesimlerinde yavas gidilmesi, trafik isaret ve isaretçilerine uyulmasi gerekiyor.

Karayollari Genel Müdürlügünün yol durumu bültenine göre, Gebze-Orhangazi-Izmir Otoyolu'nun Muallimköy-Altinova kavsaklari 5-6. kilometrelerinde bakim ve onarim çalismasi nedeniyle Istanbul-Izmir istikametinde sol seritler trafige kapatildi. Bu kesimde ulasim diger seritlerden saglaniyor.

TAG Otoyolu'nun Düziçi-Bahçe kavsaklari 2-4. kilometrelerinde köprü genlesme derzi yenileme çalismalari sebebiyle ulasim kontrollü sürdürülüyor.

TEM Otoyolu'nun Edirne Bati-Lalapasa kavsaklarinda alt geçit imalat çalismalari dolayisiyla Istanbul istikameti trafige kapatildi. Bu mevkide ulasim diger istikametten iki yönlü gerçeklestiriliyor.

Edirne-Istanbul yolunun 46-47. kilometrelerinde hizli tren çalismalari nedeniyle Istanbul istikameti trafige kapatildi, ulasim Edirne istikametinden iki yönlü devam ediyor.

Datça-Marmaris yolunun 12-24. kilometrelerinde muhtelif kesimlerdeki yapim çalismalari sebebiyle ulasima kontrollü izin veriliyor.

Bozkir-Hadim yolunun 26-27 ve 39-41. kilometrelerindeki yapim çalismalari dolayisiyla ulasim kontrollü saglaniyor.

Sivrihisar-Polatli-Ankara yolunun 21-23. kilometrelerindeki (Polatli sehir geçisi) yapim çalismalari nedeniyle Ankara-Sivrihisar istikameti trafige kapatildi. Bu kesimde ulasim Sivrihisar-Ankara istikametinden iki yönlü sürdürülüyor.

Adana-Ceyhan yolunun 36-38. kilometrelerindeki menfez yenileme çalismalari sebebiyle ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Kayseri-Nigde yolunun 36-43. kilometrelerindeki yapim ve üstyapi yenileme çalismalari dolayisiyla ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü gerçeklestiriliyor.

Trabzon-Rize yolunun 25-26. kilometrelerindeki (Arakli sehir geçisi) köprülerin derz bakim ve onarim çalismasi nedeniyle her iki yönde ulasima tek seritten kontrollü izin veriliyor.

Kaynak: AA