Hemsireler Mezun Oldu

Bülent Ecevit Üniversitesi Saglik Bilimleri Fakültesi Hemsirelik Bölümü Yemin ve Kep Atma Töreni Farabi Kampüsü oratoryom alaninda sosyal mesafe gözetilerek yapildi.

Hemsireler Mezun Oldu
Bülent Ecevit Üniversitesi Saglik Bilimleri Fakültesi Hemsirelik Bölümü ögrencileri mezuniyet töreni gerçeklesti. Tören diplomalarini alacak ögrencilerin kortej yürüyüsü ile yerlerine geçmesinin ardindan saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Yemin ve Kep Atma Töreninde Saglik Bilimleri Fakültesinden birincilikle mezun olan Hemsirelik Bölümü ögrencisi Nazire Asli Sahin mezun ögrenciler adina konustu.

Törenin devaminda Saglik Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Emine Yilmaz Can açilis konusmalarini yaparak ögrencilerimizi ve ailelerini tebrik etti.

Törende konusma yapan BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufali sözlerine salgin dahilinde yapilan son yemin töreni olmasi temennisi ile basladi.

Rektör Prof. Dr. Çufali, velilerin son bir buçuk yilda hem kendi sagliklari hem de çocuklarinin sagliklari için endiseli olduklarina vurgulayarak; ögrencilerimizde önemli vakanin olmamasindan duydugu memnuniyeti dile getirdi. Mezun ögrencilere görevlerini en iyi sekilde yapmalarini tavsiye eden Rektörümüz Hemsirelik Bölümü ögrencilerimize “Bütün hayatiniz boyunca akliniz ak, vicdaniniz bembeyaz olsun, meslek hayatinizda basarilar, mutluluklar dilerim.” diyerek sözlerine son verdi.

Bölümünü dereceyle bitiren ögrencilere basari belgeleri ve hediyeleri takdim edilmesinin ardindan Hemsirelik Bölümü birincisi Nazire Asli Sahin fakülte kütügüne isim plaketini çakti. Mezun olan ögrencilere diplomalari verildikten sonra Hemsirelik Bölüm Baskani Doç. Dr. Tülay Kuzlu Ayyildiz esliginde meslek andi okundu. Mezuniyetlerini coskuyla keplerini havaya firlatarak kutlayan mezun ögrenciler tören sonrasinda aileleriyle birlikte fotograf çektirdi.
Kaynak: İHA