Gebze'de Yol Konseri Yeniden Basladi

Gebze’de ‘Yol Konserleri’, THM sanatçisi Ünal Dursun ve 80’ler dizisinin Bekçi Bekir’inin stand-up gösterisiyle yeniden basladi.

Gebze'de Yol Konseri Yeniden Basladi
Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz’ün talimatlariyla baslatilan Yol Konserlerine Covid-19 virüs salginiyla mücadele çalismalari nedeniyle ara verilmisti. THM sanatçisi Ünal Dursun ve 80’ler dizisinin Bekçi Bekir’inin stand-up gösterisiyle renk kattigi Yol Konseri etkinligine Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz, belediye baskan yardimcilari Yusuf Burkut, Sedat Çelik, Selamet Güner, Ali Kaya, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, nakliyeci esnaflari ve soförler katildi.

Program öncesi konuklara hitaben kisa bir selamlama konusmasi yapan ev sahibi Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz, “Geride biraktigimiz zorlu pandemiyle mücadele zamanlarinda basta gida, sebze, meyve ve hatta tibbi ihtiyaçlari yurdun dört bir yanina ulastiran degerli nakliye emekçisi siz degerli hemserilerimize ne kadar tesekkür etsek azdir. Köyünüze kentinize giderken de kültür elçisi olarak Gebze’yi oralara götürmeniz temennisiyle baslattigimiz Yol Konseri etkinligimizi kaldigimiz yerden sürdürecegiz insallah. Hizmet sektörünün önemli kollarindan birisi olan lojistik sektörünün önemli aktörleri olan siz degerli esnaf ve soför kardeslerimizin konforunu arttirici yeni çalismalara da devam edecegiz” dedi.

Selamlama konusmasinin ardindan 80’ler dizisinin Bekçi Bekir’i Haci Ali Konuk’un komedi gösterisi ve sunumu, Türk Halk Müzigi sanatçisi Ünal Dursun ve saz ekibinin türkü konseriyle sona erdi. Programa katilan nakliyeci esnaflari ve uzun yol soförleri etkinlik için Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz’e tesekkür etti.
Kaynak: İHA