Eyüpsultan'da Manevra Yapan Beton Mikseri Devrildi

Eyüpsultan’da manevra yapan beton mikseri sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yola devrildi. Kaza esnasinda sokakta kimsenin olmamasi olasi bir faciayi önlerken, beton mikserinin devrildigi o anlar kameraya yansidi.

Eyüpsultan'da Manevra Yapan Beton Mikseri Devrildi
Olay, saat 12.00 siralarinda Eyüpsultan Rami Cuma Mahallesi Edebiye Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokak üzerinde geri dogru manevra yapan beton mikseri, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu binanin duvarina çarparak devrildi. Devrilen beton mikseri yaklasik 5 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kaza sonrasi beton mikseri sürücüsü kazayi yara almadan atlatirken, sokak üzerinde herhangi birisinin olmamasi olasi bir faciayi önledi.

O anlar kamerada

Sürücüsünün manevra yaparken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilen beton mikserinin o anlari güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde sokak üzerinde geriye dogru gelmeye çalisan beton mikserinin daha sonra binanin duvarina çarparak devriliyor.

Kaza sonrasi devrilen beton mikseri olay yerine çagrilan vinç yardimiyla 2 saatlik çalismanin ardindan kaldirildi. Kaza ile ilgili inceleme sürüyor.

(Selim Bayraktar/IHA)
Kaynak: İHA