Baskent'te Ilk Konser Isin Karaca'dan

Pandemi sürecinde ara verilen sahne etkinlikleri yeniden basliyor. Ankara Büyüksehir Belediyesi, “Büyüksehir Parklarda” adli konser programlariyla ünlü sanatçilari Baskentlilerle bulusturmaya hazirlaniyor.

Baskent'te Ilk Konser Isin Karaca'dan
Pandemi sürecinde ara verilen birçok etkinlik ve konser programlari 1 Temmuz’dan itibaren normallesme sürecine geçilmesiyle yeniden basliyor. Amatör müzisyenlere ‘Mutluluk Sahneleri’ ile park ve dinlenme alanlarinin kapilarini açan Ankara Büyüksehir Belediyesi, simdi de ‘Büyüksehir Parklarda’ adli yeni konser programlari ile ünlü sanatçilari Baskentlilerle bulusturmaya hazirlaniyor.

Konser programi Isin Karaca ve Ismail Altunsaray ile basliyor

Yaz aylarinin baslamasiyla birlikte Baskentli sanatseverlerin açik hava konserleriyle kulaginin pasini silmeyi amaçlayan Kültür ve Sosyal Isler Daire Baskanligi, her hafta ‘Büyüksehir Parklarda’ konser programlari ile ünlü isimleri agirlayacak. Etkinlikler, 3 Temmuz Cumartesi günü saat 20.30’da Altinpark’ta ünlü sanatçi Isin Karaca’nin konseriyle baslayacak. Hafta sonlari gerçeklestirilecek ve ABB TV’den canli olarak yayinlanacak konser programlari, 4 Temmuz Pazar günü saat 20.30’da Çubuk 1 Baraji dinlenme alaninda Ismail Altunsaray’in verecegi müzik ziyafeti ile devam edecek.
Kaynak: İHA