Balikesir'de 34 Sahsa Gözalti

Balikesir’de polis ekipleri il genelinde yaptiklari huzur operasyonlarinda çesitli suçlardan aranan 17 sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilenlerden 6’si tutuklandi. Narkotik polislerinin yaptiklari operasyonlarda da 17 süpheli sahis gözaltina alinirken, 1 sahis tutuklandi.

Balikesir'de 34 Sahsa Gözalti
Balikesir Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü görevlilerince genel güvenligi ve asayisi saglamak için il merkezi, Ayvalik, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gömeç ve Gönen ilçelerinde 29.06.2021 tarihinde yapilan çalismalarda çesitli suçlardan aranan 17 sahis yakalanirken, adli makamlara sevk edilenlerden 6 sahis tutuklandi. Yapilan aramalarda 4 adet ruhsatsiz tüfek ve bu tüfeklere ait 10 adet kartus ele geçirildi.

Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü görevlilerince uyusturucu madde ticareti, kullanimini ve sokak saticilarinin faaliyetlerini önlemeye yönelik olarak 29.06.2021 tarihinde il merkezi, Bandirma, Ayvalik ve Edremit ilçelerinde yapilan 9 ayri çalismada 17 süpheli sahis yakalanirken, 1 sahis sevk edildigi adli makamlarca tutuklandi. 1 sahis adli kontrol karari ile 1 sahis savcilikça, diger 14 sahis ise haklarinda yapilan adli islemler sonrasi serbest birakildi. Olaylarla ilgili yapilan aramalarda 14,80 gram metamfetamin, 16,74 gram sentetik kannabinoid, 6 adet sentetik ecza hap ve 8 adet uyusturucu madde içiminde kullanilan cam aparat ele geçirildi.
Kaynak: İHA