Adana'da Pitbull Dehseti

Adana’da sokakta pitbull cinsi bir köpek hurda tasiyan ata saldirdi. Atin kendini savunmaya çalismasi ile at arabasi üzerindeki 2 kisinin korku dolu anlari cep telefonu kamerasiyla görüntülendi.

Adana'da Pitbull Dehseti
Merkez Yüregir ilçesinde hurda toplayan Gökhan Önen ile arkadasi Aziz Isilay, at arabasiyla Sinanpasa Mahallesi’nde ara sokakta giderken tasmasi bulunan pitbull cinsi köpek ata saldirdi. Siçrayip agizini isiran pitbulldan kurtulmak için çaba sarf eden at bir süre sonra kurtuldu. Ancak pitbull kendisini savunmaya çalisan ata saldirmaya devam etti. Bu arada at arabasi üzerinde korku dolu anlar yasayan 2 kisi pitbulla müdahale edemedi. Sokaktaki sesleri duyan çevredekilerin müdahalesiyle saldirgan köpek, attan uzaklastirildi. At ise hizla sokaktan uzaklasirken park halindeki bir otomobile çarpti.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine Çevre, Doga ve Hayvanlari Koruma Büro Amirligi ekipleri sevk edildi. Polisin yaptigi çalisma sonucu sahipsiz oldugu ögrenilen pitbull, barinaga teslim edildi.

Atin sahibi Gökhan Önen sikayetçi olmazken, veteriner hekime götürülerek tedavi edilen atin durumunun ise iyi oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA