Naim Karatas'in Askale Çikarmasi

MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas ve yönetimi ile birlikte Askale’ye çikarma yapti. Askale Ilçe Baskani Toksöz Kartal ve yönetimiyle birlikte Askale esnafini ziyaret eden Baskan Karatas, sorunlari yerinde dinlemeye devam ediyor.

Naim Karatas'in Askale Çikarmasi
Gittigi her yerde büyük bir ilgi ile karsilasan MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas’in bugünkü duragi Askale ilçesi oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Il Baskani Naim Karatas’in esnaf ziyaretleri araliksiz devam ediyor. Erzurum’da neredeyse gezmedik sokak, çalmadik kapi, sikmadik esnaf eli birakmayan Karatas, Askale ilçesi esnafini da unutmadi. Beraberinde Il Baskan Yardimcilari ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Askale’ye çikarma yapan Karatas, bir dizi temaslarda bulundu. Bura da önce ilçe baskani ve yönetimiyle bir toplanti yapan Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani Naim Karatas ardindan vatandaslarla bir araya geldi. MHP Askale Ilçe Baskani Toksöz Kartal ve yönetim kurulunun da eslik ettigi Karatas’a ilçedeki vatandaslar ve esnaf büyük ilgi gösterdi. Baskan Karatas’in ilçe ziyaretinde birbirinden renkli görüntüler de olustu. Esnafla uzun uzun sohbet eden Karatas, beklenti ve talepleri tek tek not etti.

Vatandaslarimizin sevgisine layik olmaya çalisiyoruz

MHP Il Baskani Naim Karatas, “Erzurum’da gittigimiz her yerde, vatandaslarimizin Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli ve dolayisiyla partimize olan teveccühü bizleri oldukça mutlu etmektedir. Bizler de vatandaslarimizin ve esnafimizin sevgisine layik olmaya çalisiyoruz. Görüyoruz ki, halkimiz ve esnafimiz pandemiden dolayi çok magdur. Tüm Türkiye’de oldugu gibi ilimizde de esnafimiz bu durumdan dolayi sikintili günler yasamakta. Artik 1 Temmuz itibariyle normallesme sürecine geçiyoruz. Insallah bundan sonra islerin daha iyiye gidecegini düsünüyoruz. Bu zorlu süreçte her daim biz esnafimizin yanindayiz. Ve olmaya da devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA