Kdz. Eregli Belediye Plaji Yogun Ilgi Görüyor

Zonguldak’in Eregli Ilçe Belediyesi Sevgi, Baris Plaji ve Dostluk Mesire Alani, sezonun açilmasiyla birlikte halkin yogun ilgisini görüyor. Belediye Baskani Halil Posbiyik’in belediye isletmesine kazandirarak halkin hizmetine açtigi Baris Plaji ise modern yüzü, güvenli ve temiz hizmetiyle özellikle okul turlarinin adresi olmus durumda.

Kdz. Eregli Belediye Plaji Yogun Ilgi Görüyor
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve kent protokolünün katilimiyla 18 Haziran tarihinde sezon açilisi yapilan Kdz. Eregli Belediyesi Sevgi, Baris Plaji ve Dostluk Mesire Alani halkin yogun ilgisini görüyor.

Kumsali, dinlenme yerleri, cankurtaran ve güvenlik hizmetleri ile Sevgi, Baris Plaji ve Dostluk Mesire Alani simdiden bölgenin en çok tercih edilen plaji haline geldi. Belediye Baskani Halil Posbiyik’in belediye isletmesine kazandirarak halkin hizmetine açtigi Baris Plaji ise modern yüzü, güvenli ve temiz hizmeti ile özellikle okul turlarinin adresi olmus durumda. Son olarak ilçede egitim veren özel bir kolejin ögrenci ve egitimcileri denizin ve kumsalin tadini Baris Plaji’nda çikardilar.

Baskan Posbiyik’in talimatiyla yapimina baslanan yüzme havuzu ve Aqua Park’in sezon ortasina yetismesiyle Belediye Plajlar bölgesi daha cazip hale gelecek.
Kaynak: İHA