IHA Elazig Bölge Müdürü Varli'ya Veda Programi

Firat Havzasi Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) tarafindan 7,5 yil IHA Elazig Bölge Müdürlügü görevini yürüten Halil Ibrahim Varli için veda programi düzenlendi.

IHA Elazig Bölge Müdürü  Varli'ya Veda Programi
FHGC tarafindan İçel’e tayini çikan Ihlas Haber Ajansi Elazig Bölge Müdürü Halil Ibrahim Varli için veda yemegi düzenlendi.

Sivrice ilçesindeki Mavigöl Otel’de verilen ve samimi bir havada geçen yemege, Vali Erkaya Yirik, Belediye Baskani Sahin Serifogullari, FGHC Baskani Semih Erdem, Kanal Firat ve Kanal E Genel Yayin Yönetmeni Zeki Akbiyik, Kanal 23 Genel Yayin Yönetmeni Arif Çakmak, Ihlas Haber Ajansi Elazig Bölge Müdürü Halil Ibrahim Varli ile FGHC Baskan Yardimcisi Ahmet Toprak,yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Gazi Orhan, Çesminaz Türker, Ibrahim Menengiç ile IHA Elazig Bölge Müdürlügü’ne atanan Aydin Yorat katildi.

Elazig’a gönül veren bir gazetecinin ayni sekilde gittigi İçel’e de deger katacagina inandiklarini belirten Elazig Valisi Erkaya Yirik, “Degerli kardesimiz, hemsehrimiz Halil Ibrahim Varli’yi İçel’e ugurluyoruz. Biz burada görev yaptigimiz süre içerisinde yaklasik 12 aydir Ibrahim bey ve tüm diger meslektaslariyla birlikte müstereken uyum içerisinde herhangi bir incinme, kirilma olmaksizin birlikte çalistik. Bu süre zarfinda biz kendisinden raziyiz. Insallah, degerli kardesimiz yeni tayin olmus oldugu görevde de buradaki gibi basarili çalismalarini yürütür, devam ettirir. Elazig’i çok sevmis. Insallah, ayni frekansi, memnuniyeti hazzi gittigi yerde yasar. Ben kendisine tesekkür ediyorum, yeni gelen halefi Aydin Yorat kardesimize de hayirli olsun dilegimi iletiyorum” dedi.



“Bütün gazete ve yerel televizyonlara çok faydasi oluyordu”

FHGC Baskani Semih Erdem ise "7,5 yildir Elazig’da basariyla görev yapan Ihlas Haber Ajansi Bölge Müdürümüz Halil Ibrahim Varli beyin İçel’e tayini çikti. Biz de cemiyetimiz yönetim kurulu olarak valimiz ve belediye baskanimizin katilimiyla bir yemek vermeyi düsündük. Halil Ibrahim beye gelecekteki meslek hayatinda basarilar diliyorum. Zaten basarili bir arkadasimiz. Ben ve yönetim kurulu üyelerimiz üzüldük çünkü biz kendisine alismistik. Ancak bu doganin bir kanunu bir gün gidecekti, o da bugüne denk geldi. Bu isi hakkiyla yapan, ajansta büyük bir boslugu dolduran bir yöneticimizdi. Ajans olarak bütün gazete ve yerel televizyonlara çok faydasi oluyordu. Yeni gelen bölge müdürümüz de zaten bu açigi kapatacak diye inaniyoruz. Aydin bey tecrübeli bir arkadasimiz, ona da hos geldin diyoruz” diye konustu.

Program Vali Yirik, Baskan Serifogullari ile Cemiyet Baskani Erdem tarafindan Varli’ya plaket takdim edilmesi ve hatira fotografinin çekilmesiyle son buldu.
Kaynak: İHA