Endemik Vadi Açilis Için Gün Sayiyor

Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin ve Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Nevin Tasliçay, 2.etap yapim çalismalari devam eden Endemik Vadisi’nde incelemelerde bulundu.

Endemik Vadi Açilis Için Gün Sayiyor
Ilçenin kalkinmasi için gelistirilen çalismalar kapsaminda yesil alanlarin sayisini günden güne artiran Pursaklar Belediyesi tarafindan, endemik bitkilerin gelecek nesillere aktarilmasi, Ankara Keçi ve Ankara Tavsani’nin korunmasi amaciyla çalismalarin devam ettigi Endemik Vadi’de sona gelindi.

Yapim çalismalari devam eden Endemik Vadi’yi ziyaret eden Baskan Ertugrul Çetin, Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Milletvekili Nevin Tasliçay, MHP Ilçe Baskani. Mehmet Ersin Ekinci ve yönetim kurulu üyelerine yapilan çalismalari hakkinda bilgi verdi.

‘‘Kaybolmaya yüz tutmus endemik bitkiler, Ankara Keçisi ve Ankara Tavsani’ni gelecek nesillere aktarmayi amaçliyoruz’’

Pursaklar halkina yeni bir nefes alani saglayacak olan ve birbirinden göz alici güzelligiyle kendisine bakanlari hayran birakacak olan Endemik Vadi’deki insaat çalismalari hizli bir sekilde devam etmektedir. Çalismalarin tamamlanmasiyla birlikte ilçemizi estetik açidan güzel bir görünüme kazandirmanin yani sira kaybolmaya yüz tutmus endemik bitkiler, Ankara Keçisi ve Ankara Tavsanini gelecek nesillere aktarmayi amaçliyoruz. Pursaklar’a deger katacak yeni eserlerimizi kisa bir süre içerisinde vatandaslarimizin hizmetine sunmayi planliyoruz. Simdiden hemsehrilerimize ve Pursaklar’a hayirli olmasini diliyorum’’ dedi.

Kaynak: İHA