Baskan Kaplan'dan Koçarli'ya Spor Yatirimlari Müjdesi

Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, Gençlik ve Spor Bakanligi isbirligiyle ilçeye kazandirilacak yeni yatirimlarla ilgili hazirlanan protokolü imzaladi.

Baskan Kaplan'dan Koçarli'ya Spor Yatirimlari Müjdesi


Koçarli’da gençlik ve spor yatirimlarinin devam edecegini söyleyen Baskan Kaplan, senelerdir hükümet yatirimlarindan mahrum kalan Koçarli’yi her alanda oldugu gibi hem gençligi hem de sporu ile çok daha farkli noktalara tasimaya devam edeceklerini belirtti.

Aydin’a gençlik ve spor alaninda yapilacak olan yatirimlarla ilgili Gençlik Spor Bakanligi’nda düzenlenen toplu protokol törenine katilan Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, ilçeye kazandirilacak 4 adet yeni yatirimla ilgili protokol imzaladi. Koçarli’ya kazandirilacak olan yatirimlardan ötürü çok mutlu olduklarini belirterek ilçeye hayirli ugurlu olmasini dileyen Baskan Kaplan, “Hemsehrilerimize ne söz verdiysek yerine getiriyoruz. Güzel ilçem Koçarli’ya müjdelerle geliyoruz” ifadelerini kullandi.

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu ile gerçeklestirdikleri protokolle Koçarli’ya yapilacak 250 seyirci kapasiteli spor salonu, Tip Gençlik Merkezi, 20x40 ebatlarinda 4 adet hali saha, soyunma odasi, basketbol sahasi ve çevre düzenlemesi projelerini imzaladiklarini söyleyen Baskan Kaplan, “Koçarlimiza gençlik ve spor alaninda yapilacak olan yatirimlarla ilgili Gençlik Spor Bakanligi’nda düzenlenen toplu protokol törenine katildik. Koçarli’mizi her alanda oldugu gibi hem gençligi ile hem de sporu ile çok daha farkli noktalara tasimaya devam edecegiz. Ayrica belediyemiz tarafindan ilçemize kapali olimpik yüzme havuzu da kazandiriyoruz. Tüm bu yatirimlarin ilçemizde hayata geçmesi noktasinda emegi geçen basta Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a, Gençlik ve Spor Bakanimiz Muharrem Kasapoglu’na, Aydin Valimiz Hüseyin Aksoy’a, AK Parti Aydin Milletvekillerimize ve AK Parti Aydin Il Baskanimiz Ömer Özmen’e çok tesekkür ediyorum. Koçarlimiza hayirli ugurlu olsun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA