Bakirköy'de Agaçlik Alanda Korkutan Yangin

Bakirköy’deki agaçlik bir alandaki budanma sonucu yigilmis olan kuru dallar alev alev yandi. Alevler agaçlara siçramadan kontrol altina alindi.

Bakirköy'de Agaçlik Alanda Korkutan Yangin
Yangin, saat 22.00 siralarinda Bakirköy Ataköy’de agaçlik alanda çikti. Edinilen bilgiye göre, genis agaçlik alana yigilan budanmis ve kurmus agaç dallari henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya basladi.

Alevler kisa sürede genis alana yayildi. Alevleri gören çevredeki vatandaslar itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangina müdahale etti. Yaklasik bir saatlik bir çalismanin ardindan yangin canli agaçlara sirayet etmeden söndürüldü.

Yangini görerek agaçlik alan gelen Ayla Aslan, ”Balkona çiktim bir alevler gökyüzü kipkirmizi. Baktim ki bizim yürüyüs yolumuzda çamlar var orman var orasi yaniyor. Eyvah dedim burasi yaniyor. Daha önce bunlari budamislardi. Budanan dallar burada yigili duruyordu. Diyorduk niye alip götürmüyorlar bu pisligi. Orada içiyorlarmis masalar falan gündüz görenler olmus. Bilmiyoruz artik kim çikardi yoksa kendiliginden mi çikti. Kuru dallar ama yas çamlarimiz da yaniyor. Yürüyüs yolumuz burasi bizim. Otomobillere sirayet olmadi” dedi.

Kaynak: İHA