Bakan Koca'nin Fotografini Paylastigi Furkan O Anlari Anlatti

Bartin’da baslatilan “yerinde asi uygulamasi” kapsaminda dondurma yerken asisini olan ve o anda çekilen fotografi Saglik Bakani Fahrettin Koca tarafindan paylasilan Furkan Kardas, Bakan Koca ve saglik ekiplerine tesekkür etti.

Bakan Koca'nin Fotografini Paylastigi Furkan O Anlari Anlatti
Bartin’da baslatilan “yerinde asi uygulamasi” kapsaminda asilarini olmayan vatandaslar caddede kurulan mobil asi istasyonunda asilarini olmaya basladi.

Babasi ve kardesiyle birlikte çarsiya gezmeye çikan Furkan Kardas’da Hükümet Caddesinde kurulan mobil asi istasyonundaki saglik ekiplerinin asi daveti üzerine asisini oldu. Kardas daha önce aldigi dondurmasini asi olurken yemeye devam etti.

Saglik Bakani Fahrettin Koca Kardas’in elindeki dondurmasi ile asi olurken çekilen fotografini, “Bartin’daki gezici asi ekibimiz, 18 yasindaki Furkan’la yolda karsilasti. Asi olmak isteyip istemedigini sordular. Asisi hemen orada yapildi. Elinde dondurma oldugu için maskesini indirmisti. Tekrar takmayi unutmus. Böylesi bir anda bu kadari olur. (Ekip, asiya devam!)” notuyla birlikte twitter’da paylasti.

Bakan Koca’nin paylasimi kisa sürede büyük begeni toplandi. Paylasimi gören Kardas’i da arkadaslari telefon yagmuruna tuttu.

Caddede gezerken saglik ekiplerinin daveti üzerine asisini oldugunu söyleyen Kardas, “Aslinda ben ayni gün için randevu almistim. Saat 15:10’a. Babam ve kardesimle caddede dolasirken bir asilama çadirinin kuruldugunu gördük ve bana oradan “asi olur musun?” diye bir teklif geldi bende kabul ettim. Bu güzel uygulama için basta Saglik Bakanligi olmak üzere Il Saglik Müdürlügüne tesekkür ediyorum. Ekiplerimiz çok çalisiyor bunun içinde tesekkür ediyorum.” Dedi.

Dondurma yerken asi oldugu fotografla ilgili de konusan ve Saglik Bakani Koca’nin fotografini paylasmasiyla çok mutlu oldugunu kaydeden Kardas, “Ben daha önceden dondurma yiyordum sonradan fark ettim. Çok mutlu oldum. Arkadaslarimda beni görünce çok sasirdilar. Talih kusu basina kondu diyorlar. Yani onlarda çok mutlu” Ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA