ASKF'den Baskan Özdogan'a Ziyaret

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Baskani Mutlu Önal ve yönetim kurulu üyeleri Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan’a nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette konusan Baskan Özdogan, amatör spora dair ne varsa her zaman yaninda olduklarini söyledi.

ASKF'den Baskan Özdogan'a Ziyaret
Ziyarette konusa ASKF Baskani Mutlu Önal, “Bugün ASKF olarak Hacilar Belediye baskanimizi ziyaret ettik, sag olsun baskanimiz bizlere seçimden önce desteklerini esirgemedi. Bugün de kabul ederek bizleri mutlu ettiler, sayin baskanimizin amatör spor kulüplerine verdigi destekten dolayi tesekkür ederiz” dedi.

Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan’da ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, amatör spor kulüplerinin yaninda oldugunu söyledi.

Baskan Özdogan söyle konustu;

“Tabii ki bizler amatör spor kulüplerinin önemini görmüs bulunmaktayiz ve insallah önümüzdeki sezonlarda daha net görecegiz. Ilçemize kazandirdigimiz stadin ne kadar önemli oldugunun farkindayiz. Bundan sonraki süreçte tabii ki Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu baskanimizin ve degerli yönetim kurulu üyeleriyle birlikte hareket ederek amatör sporumuz daha iyi yerlere gelecek.”

Baskan Özdogan, yerel yönetimler olarak amatör sporlara iliskin ne varsa yasal yönetmelik çerçevesinde yanlarinda olduklarinin bir kez daha altini çizdi.
Kaynak: İHA