AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal Saglik Bakani Fahrettin Koca Ile Görüstü

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, “Asilama oraninin en fazla oldugu il olan Edirnemiz ile gurur duyuyoruz. Bu gururu Sayin Bakanimizla da paylastim. Bütün Hemsehrilerime göstermis olduklari bilinç ve hassasiyet için minnettarim” dedi.

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal Saglik Bakani Fahrettin Koca Ile Görüstü
AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, TBMM’de Saglik Bakani Fahrettin Koca ile görüstü. Aksal, Edirne ile asilama konusunda gurur duydugunu belirterek, “Asilama oraninin en fazla oldugu il olan Edirnemiz ile gurur duyuyoruz. Bu gururu Sayin Bakanimizla da paylastim. Bütün Hemsehrilerime göstermis olduklari bilinç ve hassasiyet için minnettarim. Bu bilinç ile hayatimizi olumsuz yönde etkileyen, sadece ülkemizde degil bütün dünyada ekonomik, sosyal ve psikolojik olarak her yönüyle olumsuzluk olusturan pandemiden en kisa zamanda kurtulmayi hedefliyoruz’’ dedi.

Edirne’de saglik alaninda devam eden projeler ile ilgili Saglik Bakani Fahrettin Koca ile istisarelerde bulunduklarini belirten Aksal, ‘’Her ilimizde oldugu gibi Edirnemizde de yatirimlarimiz Bakanligimizin ve ilgili kurum kuruluslarin destegi ile her geçen gün büyüyor. Iktidarimiz sürecince saglik sektörüne verilen önemi artik hepimiz biliyoruz. Pandemi sürecinde de bunun örneklerini bizzat yasadik. Gerek Sehir Hastaneleri olsun, gerekse dünyanin ülkemizin bir ucunda ihtiyaci olan her vatandasimiza hizmet veren ambulans uçaklarimiz olsun ülke olarak saglik sektöründe birçok ülkeden fazlasiyla ilerideyiz. Millete hizmet yolunda atilan her adimi, konulan her tasi desteklemeye devam edecegiz’’ ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA