Seturselect 5'Inci Kurulus Yilini Kutluyor

Uzmanlar esliginde kisiye özel deneyim ve macera seyahatleri sunmak üzere yola çikan SeturSelect, 5 yilda bireysel kanalda 13 binden fazla kisiye hizmet sundu.

Setur'un 55 yili askin sektör tecrübesi ve üstün hizmet kalitesiyle, kisiye özel deneyim ve macera seyahatleri sunmak üzere hayata geçirdigi markasi SeturSelect, kurulusunun 5. yilini kutluyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, 2020 yili sonuna kadar geçen 5 yilda yurt içinde ve yurt disinda deneyim odakli özel turlar düzenleyerek, bireysel kanalda 13 binden fazla kisiye hizmet sunan SeturSelect, ünlülerle gezilerin de tercih edilen markasi oldu.

Yurt disinda Italya, Ispanya, Fransa, Iran, Rusya, Fas, Avusturya, Isveç, Norveç, Finlandiya, Lübnan, Yunanistan, Misir, Almanya ve yurt içinde Urfa ve Antakya’ya turlar gerçeklestirildi.

SeturSelect'in turlarina katilan misafirlere konusunda uzman ve ünlü isimler eslik etti.

Prof. Dr. Ilber Ortayli ile Endülüs, Iran, St. Petersburg, Beyrut, Ayhan Sicimoglu ile Italya, Fransa, Ispanya, Bahar Akinci ile Fas, Shahzadeh Igual ile Iran, Aret Vartanyan ile Göbeklitepe ve Jale Balci ile Antakya turlari, bu destinasyonlari çok daha farkli sekilde deneyimleme imkani sundu.

Uzmanlar esliginde kisiye özel deneyim ve macera seyahatleri sunmak üzere yola çikan ve bu alandaki basarisiyla en çok tercih edilen programlari hayata geçiren SeturSelect, 5 yil boyunca pek çok ilke imza atti.

Türkiye’de ilk defa Isveç & Norveç ve Tromso turu ile Viyana Filarmoni Orkestrasi konseri turu gerçeklestirildi.

SeturSelect, hem pandemiyle degisen talepler dogrultusunda hem de yeni trendlere göre önümüzdeki dönemde Wellbeing, Detoks ve Ekolojik Seyahat ile Glamping üzerine turlar düzenlemeyi planliyor.
Kaynak: AA