Kayacik Caddesi Asfaltlaniyor

Balikesir’in Bandirma ilçesinde Belediye ekipleri asfaltlama çalismalarina Kayacik Caddesi ile devam ediyor.

Kayacik Caddesi Asfaltlaniyor
Bandirma’da Atatürk Bulvari ile baslayan asfalt sezonu Kayacik Caddesi ile devam ediyor. Bandirma’da BASKI tarafindan Avrupa Birligi Fonlari ile sürdürülen Biyolojik Aritma Tesisi insaatina yönelik hat döseme çalismasi yapilan yollar çalismalarin ardindan asfaltlaniyor. Bu dogrultuda yogun sikayete maruz kalan Kayacik Caddesi de Bandirma Belediyesi ekipleri tarafindan asfaltlanmaya basladi.

Belediye Baskani Av. Tolga Tosun Kayacik Caddesinde gerçeklestirilen asfaltlama çalismalarini yerinde inceledi.

Atatürk Bulvari ikinci kisim yapim çalismalari sürüyor

Bandirma’dan Erdek’e giden araçlar ile Limana ve Ro-Ro iskelesine gidis gelis yapan araçlarin siklikla kullandigi Atatürk Bulvari’nin ilk kismi tamamlanarak ulasima açilmisti. Belediye ekipleri Atatürk Bulvari’nin ikinci kismi ile ilgili yapim çalismalarina basladi.

Bulvarda asfaltlamanin yanisira kaldirim ve peyzaj çalismalari ile isiklandirma çalismasi gerçeklestiriliyor.

Tosun : Kayacik Yolu 4 günde tamamlanacak

Asfaltlama çalismalari ile ilgili bilgi veren Belediye Baskani Av. Tolga Tosun: “Ekiplerimiz kentimizin dört bir yaninda asfaltlama çalismalarini sürdürüyor. Alt yapisi tamamlanan Kayacik caddemizin asfaltlama çalismalarina hiç bekletmeden basladik. Ekiplerimiz hafta sonu da gece gündüz çalisarak Kayacik yolunu dört güne kadar tamamlayacaklar. Çalismalar bittiginde güzel bir görünüme kavusacak olan Kayacik caddemiz mahalle sakinlerine hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA