Berko Ilaç'ta Yeni Atamalar

Berko Ilaç Kalite Kontrol Müdürü olarak Salih Pak, Berko Ilaç Kidemli Ürün Müdürü olarak ise Agça Aybars atandi.

Berko Ilaç'ta Yeni Atamalar
800’e yakin çalisani ve dünya standartlarinda 3 fazdan olusan 21 bin metrekarelik üretim tesisleriyle ‘saglikli yarinlar’ için üreten Berko Ilaç, yeni atamalariyla güçlenmeye devam ediyor. Berko Ilaç Kalite Kontrol Müdürü olarak Salih Pak, Berko Ilaç Kidemli Ürün Müdürü olarak ise Agça Aybars atandi.

Salih Pak kimdir?

Gazi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya bölümünde lisans egitimini tamamlayan Salih Pak, 1997 yilinda Nobel Ilaç Kalite Kontrol Laboratuvari’nda kariyerine basladi.

Daha sonra ayni holdinge bagli Ulkar Kimya’da kalite kontrol sefligi, Nobel Ilaç Düzce fabrikasinda kalite güvence yöneticiligi görevlerini yürüttü. Kariyerine ayni fabrikada kalite kontrol müdürü olarak devam eden Pak, es zamanli olarak Nobel Ilaç’in mesul müdürlük görevini yerine getirdi. Salih Pak, 2021 yili itibariyla Berko Ilaç’a Kalite Kontrol Müdürü olarak atandi.

Agça Aybars kimdir?

Dumlupinar Üniversitesi Ekonomi ve Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümünde lisans egitimini tamamlayan Agça Aybars, ilaç sektörüne 2003 yilinda Biofarma Ilaç’ta tibbi mümessil olarak baslayip, ardindan Bilim Ilaç’ta devam etti. 2007 yilindan itibaren kariyerini ürün müdürü olarak sürdüren Aybars, Natural Life ve Dr. F. Frik Ilaç’ta çalisti. Pazarlama müdürü olarak Inanir Group’ta, kidemli ürün müdürü olarak da sirasiyla Sanovel Ilaç, Nobel Ilaç, Ali Raif Ilaç ve Abdi Ibrahim’de toplamda 7 yil CNS pazarinda, 5 yil da akut pazarda görev aldi. Ögrenimini Aile Danismanligi bölümünde devam ettiren Agça Aybars, Pediatri ve Dermatoloji alanlarindan sorumlu Kidemli Ürün Müdürü olarak Berko Ilaç’ta göreve basladi.

Kaynak: İHA