AK Parti, Baskan Böcek'i Agirladi

Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek’i agirlayan, AK Parti Antalya Il Baskani Ibrahim Ethem Tas, "Antalya’miz için yapilacak her hizmette bizler elimizden gayreti gösteririz. Önemli olan insanliga millete hizmet etmektir. Sizin de amaciniz bu. Bugünkü ziyaretiniz hayirlara vesile olsun" dedi.

AK Parti, Baskan Böcek'i Agirladi
Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, Covid-19 tedavisi sürecinde destegini esirgemeyen AK Parti Il Baskani Ibrahim Ethem Tas’i ziyaret etti.

Ziyarette konusan konusan Baskan Böcek, "Saglik sürecimde desteginiz için Antalya Il Baskanligi sahsinizda tüm AK Partili vatandaslarimiza, çalisma arkadaslariniza tesekkür ediyorum. Bugün öncelikle Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Özlenen Özkan’a ilk ziyaretimi yaptim, ardindan CHP Il Baskanligimiza ugradim, simdi de buradayiz. Siz de kabul ettiniz tesekkür ediyorum. Zorlu bir süreçti yasadigim. Cumhurbaskanimiza, genel baskanlarimiza, bakanlarimiza, siyasi parti ve yöneticilerine tesekkür ediyorum. Bu vesileyle ziyarete gelmek istedim. Biz uzunca yillar siyasette Antalya’da geçmis bayramlarda dahil olmak siyasi partilerimizi ziyaret ettik. Antalya’mizi hep birlikte yönetiyoruz. Iktidariyla muhalefetiyle. Antalya’mizda yapilmasi gereken ne varsa yapiyoruz. Genelde oy birligiyle geçiyoruz. Siyasi olarak aykiri görüs olabilir, saygi duyacagiz. Bu anlayis içinde çalismalarimiza devam edecegiz" diye konustu.



"Hizmet için elimizden gelen gayreti gösteririz"

Ibrahim Ethem Tas, siyasetin insan için yapildigini gösteren Baskan Böcek’e tesekkür ederek, “Saglik tabii ki çok önemli siz rahatsizlandiginiz önemde Cumhurbaskanimiz basta olmak üzere Saglik Bakanimiz, Disisleri Bakanimiz herkes, hocalarimiz elinden gelen gayreti gösterdi. Bizlerde sagliginiza kavusmaniz için dua ettik. Yerelde Antalyali hemserilerimizi sizi uygun gördü, iktidarda AK Parti’miz var. Antalya’miz için yapilacak her hizmette bizler elimizden gayreti gösteririz. Önemli olan insanliga millete hizmet etmektir. Sizin de amaciniz bu. Bugünkü ziyaretiniz hayirlara vesile olsun” ifadelerine yer verdi.

Baskan Böcek, ziyaretin anisina Tas’a, üzerinde Yivli Minare olan simgesel plaket takdim etti.
Kaynak: İHA