PÜIS Izmir'de, Mert Aslan Bayragi Devraldi

Petrol Ürünleri Isverenler Sendikasinin (PÜIS), sube merkezi Izmir’de olan Ege Bölgesinin 21. olagan genel kurulunda, is insani Mert Aslan; Aydin, Balikesir, Çanakkale, Denizli, Manisa, Mugla’dan genel kurula katilan tüm üyelerin tamaminin oylarini alarak Ege Bölge baskanligina seçildi.

PÜIS Izmir'de, Mert Aslan Bayragi Devraldi
PÜIS Ege Bölgesi 21. Olagan Genel Kurulu, genis bir katilimla Izmir’de gerçeklesti. Musa Ertas’in divan baskanligini yaptigi genel kurulda is insani Mert Aslan, delegelerin oylariyla 4 yil süreyle PÜIS Ege Bölgesi Yönetim Kurulu Baskanligina seçildi. Genel kurulda, mevcut yönetimin yönetim ve denetleme kurullari ayri ayri ibra edilirken, gelecek 4 yilin bütçesi de oybirligiyle kabul edildi. Büyük bir gurur yasadigini ve genel merkez ile uyumlu çalisacagini söyleyen Aslan, “Çözüm arayip çözüm üreteceginiz” dedi.



“Mutlu ve gururluyum”

Tek liste girdigi seçimde baskanligina seçilen Mert Aslan, “Bundan tam 12 yil önce Ege Bölgesi yönetiminde ilk görevini alan biri olarak aranizdayim. Sayin Ayhan Aslan’in da kurucularindan oldugu Petrol Ürünleri Isverenler Sendikasina emek veren tüm büyüklerimizi saygi ile aniyorum. Tüm camiamiz adina binlerce kez tesekkür ederken, Ege Bölge Baskanligi görevini devir alacak olmanin gururu ve de mutlulugu içerisindeyim. Genel merkezimizin önderliginde, birlikte uyumlu çalisip, çözüp arayip, sektörümüzü hep beraber ileriye tasiyor olacagiz. Aile isletmelerinin en iyi örneklerinden biri olan sektörümüzde sürdürülebilirlik çalistaylari ve sektörümüzün sorunlarina çözüm olacak projeler gerçeklestirmek istiyoruz. Ülkemizin çözüm arayan konularindan biri olan kadin istihdami ile ilgili projelerimizi genel merkezimizin destekleriyle hayata geçirecegiz. Önümüzdeki süreçte sektörümüzün, ülkemizin ve dünyanin gelismekte oldugu teknoloji çaginda dijital dönüsümün öncüleri olmak için projeler üretecegiz. Tüm bu çalismalardaki amacimiz teknolojiyi yakalamak degil, ticari yetkinliklerimizi gelistirmek olacaktir” diye konustu.



“En iyi sekilde temsil ettik”

Görev süresi sona eren ve PÜIS Ege Bölgesi Yönetim Kurulu Baskanligini Mert Aslan’a devreden Onur Yaman, genel kurulda yaptigi konusmada, “Görev süresince sektörü en iyi sekilde temsil ettigimizi düsünüyorum. Herkese elimizden geldigince destek olmaya, yardimci olmaya çalistik. Bugün de çok mutluyum çünkü görevi çok sevdigim, çok güvendigim bir kardesime devretmenin hakli gururu ve sevinci içerisindeyim” sözlerine yer verdi.

PÜIS Ege Bölgesinin yeni yönetim kurulu su isimlerden olustu:

Asil Üyeler: Mert Aslan, Alkan Tavli, Imran Mutlu Yüksel, Mehmet Erdem, Halil Özer

Denetim Kurulu Üyeleri: Ahmet Basut, Onur Akça, Feridun Duymaz

Disiplin Kurulu Üyeleri: Hakan Derya, Süleyman Göksel, Necati Kocaer.
Kaynak: İHA