Orman Isçisinin Cansiz Bedenine Ulasildi

Mugla’nin Marmaris ilçesinde ormanlik alanda çikan yanginda alevlerin arasinda kalarak hayatini kaybeden orman isçisinin cansiz bedenine ulasilarak, bulundugu yerden indirildi. Orman isçisinin çalisma arkadaslari yasa boguldu.

Orman Isçisinin Cansiz Bedenine Ulasildi
Edinilen bilgiye göre, Marmaris-Içmeler karayolu kenarindaki ormanlik alanda saat 10.30 siralarinda henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Yangin ihbari üzerine bölgeye Mugla Büyüksehir Belediyesi Itfaiye ekipleri ve Mugla Orman Bölge Müdürlügü’ne bagli yangin söndürme ekipleri sevk edildi. Yangina 11 helikopter ile havadan, 38 arazöz, 19 su tankeri, 2 dozer ve çok sayida orman isçisi ile söndürme çalismalarina devam ediliyor.

Dumandan zehirlenen orman isçisi hayatini kaybetti

Marmaris Içmeler Mahallesi’ndeki yangini söndürme çalismalari devam ederken, dumandan etkilenen ve alevlerin arasinda kalan Marmaris Orman Isletme Sefligi’nde çalisan Görkem Hasdemir (38) isimli orman isçisi hayatini kaybetti. Hasdemir’in yangina müdahale eden 6 kisilik ilk ekipte yer aldigi, rüzgarin ters dönmesi ile alevlerin arasinda kalarak hayatini kaybettigi ögrenildi.

Orman isçisinin cansiz bedenine ulasildi

Bölgeye sevk edilen AFAD, Marmaris AKUT ve Marmaris Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri Hasdemir’in cansiz bedenine ulasarak bulundugu yerden cenaze aracina ulastirdi. Evli ve iki çocuk babasi Hasdemir’in hayatini kaybetmesi çalisma arkadaslarini büyük bir üzüntüye bogdu. Hasdemir’in cansiz bedeni Marmaris Ilçe Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.
Kaynak: İHA